Kaos u Rumunjskoj

Vratar ugrizao protivnika, sudac pokazao šest crvenih kartona

Crveni karton
Reuters
30.05.2013.
u 15:32

Susret Petrolula i Gaz Metana bio je iznimno grub, a sudac je podijelio čak 11 žutih i šest crvenih kartona

Neobična utakmica odigrala se sinoć u sklopu 34. kola rumunjskog nogometnog prvenstva.

Susret Petrolula i Gaz Metana bio je iznimno grub, a sudac je podijelio čak 11 žutih i šest crvenih kartona. Zbog svih događanja utakmica je produžena 15 minuta.

Pri vodstvu Gaz Metana 1-0, njihov igrač Tha\'er Al Bawab ostao je ležati na centru igrališta zbog ozljede. No, igrači Petrolula smatrali su da ovaj trati vrijeme pa ga je jedan od njih počeo vući za nogu, što je uzrokovalo sukob.

Tada je vratar Petrolula Mircea Bornescu ugrizao Bawaba za ruku. Al Bawab mu nije ostao dužan, već je šakom opalio vratara po glavi.

Obojica su dobila crvene kartone, a osim njih dvojice, još su četiri igrača \'pocrvenila\'. Susret je na kraju ipak završio s miroljubivih 1:1.

>>Pogledajte kako je Pato s pet metara promašio prazan gol

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije