PRVA OVOSEZONSKA POBJEDA

Vratio se raspucani Chelsea: Wolverhampton teško nastradao, zabio i Joao Felix

Premier League - Wolverhampton Wanderers v Chelsea
Foto: Peter Cziborra/REUTERS
1/4
25.08.2024.
u 19:17

U drugom poluvremenu je Madueke (49, 58, 63) s tri gola odveo Chelsea do nedostižnih 5-2, da bi Joao Felix (80) postavio konačni rezultat.

Nogometaši Chelseaja u susretu su 2. kola engleskog prvenstva ostvarili prvu ovosezonsku pobjedu svladavši kao gosti Wolverhampton Wanderers s 6-2 (2-2).

U prvom poluvremenu Chelsea je dva puta dolazio u vodstvo golovima Jacksona (3) i Palmera (45), no domaći su uspijevali poravnati preko Matheusa Cunhe (28) i Stranda Larsena (45+6). U drugom poluvremenu je Madueke (49, 58, 63) s tri gola odveo Chelsea do nedostižnih 5-2, da bi Joao Felix (80) postavio konačni rezultat.

U drugom susretu igranom u isto vrijeme Bournemouth i Newcastle United su podijelili bodove odigravši 1-1. Tavernier (37) je doveo domaće u prednost, a izjednačio je Gordon (77). Kasnije će još igrati Liverpool i Brentford. Na vrhu su Manchester City, Arsenal i Brighton s po maksimalnih šest bodova.

VEZANI ČLANCI:

FOTO Ovo je popis najskupljih igrača HNL-a! Jedan igrač je pomeo svu konkurenciju

Premier League - Wolverhampton Wanderers v Chelsea
1/13

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije