CHELSEA - SERVETTE

VIDEO Pogledajte ovaj nevjerojatan promašaj! Navijači zazivaju njegov odlazak

Europa Conference League - Play Offs - Chelsea v Servette
Foto: Matthew Childs/REUTERS
1/3
23.08.2024.
u 09:07

Mladom nogometašu je ovo bila druga utakmica za klub i prvo pojavljivanje u startnoj postavi nakon što je u srpnju ove godine preselio iz Barcelone. Navijači londonskog kluba rado bi ga vidjeli na posudbi

Chelsea je u prvoj utakmici play-offa Konferencijske lige svladao Servette rezultatom 2:0 te tako osigurao ugodnu prednost uoči uzvrata u Švicarskoj. Međutim, rezultat je mogao biti i bolji da se nije dogodio jedan od onih promašaja koje publika na Stamford Bridgeu još dugo neće zaboraviti. Naizgled stopostotnu šansu promašio je Marc Guiu (18), a snimke događaja na terenu preplavile su društvene mreže.

U 51. minuti utakmice Guiu je uočio da povratna lopta prema gostujućem vrataru Jeremyju Fricku nije bila dovoljno brza. Sjurio se prema golmanu kako bi došao do nje. Frick je uspio prvi stići do lopte, ali je odlučio pokušati smiriti loptu i dodati je. Trenutak je iskoristio 18-godišnji igrač i presjekao dodavanje, a lopta je krenula prema praznome golu gostiju.

GALERIJA Ovo je popis najskupljih igrača HNL-a! Jedan igrač je pomeo svu konkurenciju

Europa Conference League - Play Offs - Chelsea v Servette
1/13

Sam, neometan protivničim igračima, bio je ispred gola na šest metara udaljenosti pa puknuo loptu. Odlučio ju je usmjeriti prema lijevoj vratnici, točno na put golmana Servettea koji je uklizao i upisao fantastičnu obranu. Lopta se ponovo odbila napadaču Chelseaja koji je pucao još jednom i ponovo u vratara švicarske momčadi. Nekoliko minuta kasnije Guiu je maknut s terena.

Mladom nogometašu je ovo bila druga utakmica za klub i prvo pojavljivanje u startnoj postavi nakon što je u srpnju ove godine preselio iz Barcelone. Chelsea ga je platio šest milijuna eura uz petogodišnji ugovor. Navijači su društvene mreže napunili komentarima u kojima zazivaju njegov odlazak na posudbu. Naposljetku je Chelsea pobijedio golovima Christophera Nkunkua (50') i Nonija Madekea (76').

VIDEO Poletjela je i boca: Otkriveno što je trener Slavena rekao sucu. mogao bi dobiti drakonsku kaznu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije