STIGLA ''ČESTITKA''

Vrbanović: Žalit ćemo se na oduzimanje tri boda

Damir Vrbanović
Antonio Bronić
02.11.2009.
u 18:53

- Žalit ćemo se na oduzimanje tri boda, za ostalo nema osnove za žalbu - rekao je Vrbanović nakon što je stiglo Uefino pismo.

U Dinamo je iz sjedišta Uefe stigla i pismena odluka o kažnjavanju zbog divljanja navijača u Temišvaru (oduzimanje tri boda u Europskoj ligi i igranje dvije utakmice bez gledatelja).

- Obrazloženje je detaljno, vrlo jasno i precizno ocrtava naše “divljake, huligane i nazovi navijače”. Žalit ćemo se na oduzimanje tri boda, za ostalo nema osnove za žalbu - rekao je Vrbanović.

U Maksimiru su razmatrali aktualnu situaciju i predsjednik Mirko Barišić svratio je do kluba.

- Razgovarali smo o novoj situaciji, ali i o treneru. Trener će vam više reći u srijedu - kazao je Barišić.

Stari ili novi trener?

- Jurčić, naravno.

A Uefa je odredila sudačku trojku iz Engleske koja će dijeliti pravdu na utakmici s Ajaxom. Prvi sudac je Mike Dean, pomoćnici su Simon Beck i Richard West.

Komentara 5

MA
maraton
20:02 02.11.2009.

Kad odu Mamići onda neće biti ispada vaših navijača.Dinamo mirita nekog pravog zagrebačkog kajkavca a ne štokavca na čelu u Maksimiru.Mogu i zagorci ili prigorci ka u Hajduka i bit će u redu.Uvik vićete\"Mamiću pederu\" pa ga se rješite već jednom.

DA
darkobbb
21:26 02.11.2009.

pametna odluka i mislim da ce im vratit bodove jer to nema veze s tucnjavom huligana u gradu

ŠB
Široki Brijeg
19:02 02.11.2009.

ovo vam je mala kazna s obzirom na to kolike nerede \" navijači\" prave

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije