opovrgnuo napise

Vučević: Naši kadeti Grčić i Tomičić ostaju u Hajduku!

Goran Vučević
Goran Jakuš/Pixsell
06.06.2010.
u 13:56

- Nije mi se svidio potez Dinamovih ljudi. Uostalom, oni ne žele samo dva naša igrača, već 22 - ističe šef omladinske škole bijelih.

Može li se vjerovati riječima šefa Hajdukove omladinske škole Gorana Vučevića, navodni odlazak talentiranih kadeta bijelih Marka Grčića i Ivana Tomičića u Dinamo bit će priča samo za jedan dan.

– Uvjeren sam da će njih dvojica ostati u Poljudu, a ako mi lažu, onda zaista ne znam što reći. Istina je da im nije ponuđen stipendijski ugovor, ali Grčić i Tomičić su kod nas tretirani kao budući igrači prve momčadi i prema njima se tako i odnosimo. Stav je kluba da ne gomilamo igrače s ugovorima – rekao je Vučević, a slične signale odaslao je i predsjednik Hajduka Joško Svaguša, koji tvrdi da će odnosi s Grčićem i Tomičićem biti riješeni početkom tjedna.

Inače, Hajduk i Dinamo imali su nepisani dogovor još iz vremena Grgića i Barišića o međusobnom "nenapadanju" što se tiče mladih igrača. Vučević nije želio tući teškim oružjem, ali je jasno rekao što misli o Dinamovu potezu.

– Dinamo se očito oslanja na široku bazu, a mi se oslanjamo na kvalitetu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije