VATERPOLSKI DERBI

Vučić se oglasio nakon finala! Pogledajte što je poručio vaterpolistima

Poznati na svečanom otvorenju Olimpijskih igara u Parizu
Foto: Damir Sencar/Hina/POOL/PIXSELL
1/21
11.08.2024.
u 17:20

Srbiji je ovo treće uzastopno zlato u vaterpolu. Hrvatska je nažalost, kao na europskom prvenstvu, posustala na zadnjoj stepenici

Hrvatska vaterpolo reprezentacija poražena je u finalnom dvoboju vaterpolskog turnira na Olimpijskim igrama u Parizu. Rezultatom 13:11 bolja je bila reprezentacija Srbije koja je tako treći put zaredom uzela medalju zlatnoga sjaja, dok je hrvatskim reprezentativcima srebro oko vrata stavila bivša predsjednica Republike Hrvatske, Kolinda Grabar Kitarović.

Nakon pobjede srpske reprezentacije putem društvenih mreža oglasio se njihov predsjednik Aleksandar Vučić. Njegova je vlast odlučila da će svaki od osvajača zlatne medalje, dakle svaki pojedini član vaterpolske momčadi dobiti od države nagradu u visini 200 tisuća eura.

Poznati na svečanom otvorenju Olimpijskih igara u Parizu
1/35

"Najbolji na svijetu! Olimpijsko nebo danas je prekriveno našom trobojnicom! Još jedno zlato za Srbiju, dok himna Srbije grmi u svim našim srcima! Bravo, delfini! Čekamo vas da zajedno proslavimo ovaj uspjeh! Živjela Srbija!" napisao je srpski predsjednik na društvenim mrežama nakon što su njihovi došli do pobjede.

"Trofeji se osvajaju obranom, a ne napadom. Ostaje žal veliki i tuga i to je to. S druge strane treba naći snage te biti ponosan na ovu medalju. Znate kako je, veseliš se zlatu, veseliš se bronci. Srebru se ne možeš veseliti", rekao je izbornik Ivica Tucak. Više pročitajte OVDJE.

Komentara 23

PB
pb1520
17:39 11.08.2024.

A što su rekli danski političari na osvajanje ztlata u rukometu? Kako vam nije dosadno više stalo, ali stalno furati u prvi plan Srbe, Srbiju i Vučića. Desetak članak Srbi ovo, Srbi ono, Vučić ovako, Vučić onako. Dajte se više maknite od toga. Imamo i drugih susjeda.

Avatar Idler
Idler
19:39 11.08.2024.

OK dobili su nas al jel budeju nam sljedeća tri dana članki o Vučićevoj proslavi i čestitkami ?!

CB
cro.bos.
19:32 11.08.2024.

Žnj!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije