'PRESRETAN SAM'

Vukčević se 18 mjeseci nakon teške nesreće pojavio u svom klubu

Boris Vukčević
Foto: DPA/Pixsell
1/3
02.04.2014.
u 18:03

- Dobro sam, ali treba još puno vremena i truda kako bi se rehabilitacija završila. Kada će završiti teško je reći. Ali uvijek je vidljiv napredak koji me motivira da nastavim dalje - rekao je Vukčević.

Boris Vukčević 18 mjeseci nakon teške nesreće danas se pojavio u trening-centru svog kluba Hoffenheima. Njemački nogometaš hrvatskih korijena nije skrivao oduševljenje dolaskom u klub.

- Presretan sam što sam opet ovdje. Nije se puno toga promijenilo. Ima nekih novih lica, ali mnogo je više onih znanih - rekao je Vukčević pa je dodao:

- Gledao sam gotovo sve utakmice Hoffenheima na televiziji i mogu reći da sam sretan jer momčad dobro radi. Sigurno će uskoro doći na stadion i navijati za momčad.

Rehabilitacija Vukčevića još uvijek nije gotova, ali napredak je vidljiv iz dana u dan.

- Dobro sam, ali treba još puno vremena i truda kako bi se rehabilitacija završila. Kada će završiti teško je reći. Ali uvijek je vidljiv napredak koji me motivira da nastavim dalje.

Foto: DPA/Pixsell

Za kraj se Vukčević zahvalio navijačima na podršci u posljednjih godinu i pol.

- Podrška je bila nevjerojatna. Želio bih iskoristiti ovu priliku i zahvaliti našim navijačima koji su mislili na mene u onim teškim trenucima. Takva podrška mi je puno značila - zaključio je Vukčević.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije