GOLEMA RAZLIKA

Wayne Rooney danas izgleda neprepoznatljivo. Navijači su šokirani onim što su vidjeli

Friendly Match - Manchester United Legends v Celtic Legends
Foto: Lee Smith/REUTERS
1/2
01.10.2024.
u 12:49

Bivši engleski reprezentativac dobio je podosta kila viška i sijedu kosu te uopće ne izgleda kao čovjek koji još nije navršio ni 40, za razliku od njegova vršnjaka Cristiana Ronalda koji izgleda i mlađe od svojih 39

Legendarni Wayne Rooney vjerojatno je najneprepoznatljiviji bivši nogometaš na svijetu. Legenda Manchester Uniteda i engleske reprezentacije te igrač koji je nekad bio strah i trepet europskog i svjetskog nogometa danas izgleda mnogo starije od svojih stvarnih 38 godina.

Rooney i danas ima magiju u nogama. U nedavnoj prijateljskoj utakmici legendi Manchester Uniteda protiv legendi Celtica (1-1) zabio je prekrasan gol iz slobodnog udarca, ali bez obzira na to – izgled ne vara. Bivši engleski reprezentativac nakon završetka igračke karijere potpuno se zapustio. Dobio je podosta kila viška i sijedu kosu te uopće ne izgleda kao čovjek koji još nije navršio ni 40.

Za usporedbu, njegov vršnjak i bivši suigrač iz Manchestera Cristiano Ronaldo potpuna je suprotnost. Jedan od najvećih i dalje rešeta mreže, uz to i svakodnevno vježba u teretani te se zdravo hrani. Poznato je da je Portugalac imao teško djetinjstvo i praktički preživljavao do odlaska u školu Sportinga, pa se danas trudi izgledati najbolje što može.

Rooney je danas trener drugoligaša Plymoutha na čijoj će klupi biti i večeras. Plymouth je trenutačno 16. u ligi, a večeras će igrati u gostima protiv prošlosezonskog prvoligaša Burnleyja.

Komentara 2

Avatar Mlijekoholičar
Mlijekoholičar
14:18 01.10.2024.

Runi je podbuhao, Penaldo se sasušio.

JA
jamesd
13:36 01.10.2024.

Što je ovo ????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije