KLASA JE VJEČNA

VIDEO Legenda je oduševila sve: Izgled vara, u tijelu lokalnog pijanca i dalje čuči genij

Friendly Match - Manchester United Legends v Celtic Legends
Foto: Lee Smith/REUTERS
1/5
08.09.2024.
u 12:24

Prije početka utakmice, Rooney je dobio vlastiti personalizirani Celticov dres te se našalio: "Nisam siguran hoće li mi to sada pristajati. Puno vam hvala na tome, cijenim to. Postavit ću ovo u svoju kuću."

Bivši engleski reprezentativac Wayne Rooney je na utakmici legendi Manchester Uniteda i Celtica otkrio  kako je tijekom karijere htio igrati za škotski klub. Rooney je na utakmici legendi između Manchester Uniteda i Celtica odigranoj na Old Traffordu zabio jedan gol, a na kraju ju je nakon izvođenja jedanaesteraca dobio škotski klub s 5-4.

"Celtic je uvijek bio momčad koju sam pratio i uvijek sam želio da pobijede. Nažalost, nisam dobio priliku, ali volio bih da sam u jednom trenutku igrao za Celtic. Nisam imao tu priliku, nije išlo. Mislim da su uvijek su bile posebne utakmice protiv Celtica", rekao je Rooney.

Nije prvi put da Rooney govori o svojoj ljubavi prema škotskom klubu, otkrivši da je "uvijek pratio Celtic" nakon što je kao kapetan vodio Englesku do pobjede nad Škotskom na Celtic Parku 2013. "Uvijek uživam dolaziti ovamo i bio sam u Celtic Park već nekoliko puta i uživao sam na stadionu pa je očito bilo još bolje što smo pobijedili", rekao je tada.

"Bilo je sjajno voditi dečke u takvoj utakmici i uvijek je sjajno biti kapetan momčadi u takvoj prilici na Celtic Parku. Bila je to sjajna utakmica igrati i sjajno pobijediti. Moja obitelj i ja uvijek smo pratili Celtic , ionako otkako sam bio dječak, pa sva moja djeca imaju dresove Celtica i uvijek pazim na rezultate."

Prije početka utakmice, Rooney je dobio vlastiti personalizirani Celticov dres te se našalio: "Nisam siguran hoće li mi to sada pristajati. Puno vam hvala na tome, cijenim to. Postavit ću ovo u svoju kuću." 

U ovoj humanitarnoj utakmici prikupljeno je gotovo milijun funti za Zakladu Manchester Uniteda.

FOTO Ovdje živi hrvatska elita: U nestvarnom luksuzu u centru Zagreba uživaju Dalić, Kramarić, Petir...

Friendly Match - Manchester United Legends v Celtic Legends
1/22

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije