Arsenal uoči plavih

Wenger: Uefa je nepravedna, trebala je poništiti Dinamovu pobjedu

Wenger Arsenal
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/5
23.11.2015.
u 15:48

U zadnjih pet utakmica Arsenal je upisao samo jednu pobjedu, kod WBA stigao je novi poraz i nove ozljede.

Nemoguće je znati koliki je postotak utjecaja menadžera Arsènea Wengera na ogromnu kaznu Arijana Ademija. No, njegov pritisak iz tjedna u tjedan na Uefu i priča o dopingu, o tome kako je teško igrati njegovim igračima kad je suparnik dopingiran, a jasno je aludirao na Ademija i Dinamo, zacijelo nije pomogao igraču plavih da dobije manju kaznu.

Poremetio je tako Dinamo koji je bio uvjeren u blagu kaznu za svog dokapetana, ali možda je samo dodatno napalio igrače Zorana Mamića za susret s Arsenalom u utorak na Emiratesu.

Engleski mediji pak prenose kako je Wenger ustvrdio da je Uefa nepravedna te da bi uz suspenziju Ademiju, trebala poništiti i Dinamovu pobjedu.

- Ne želim previše pričati o karijeri kažnjenog igrača. Ne slažem se s Uefinim pravilnikom prema kojem klub može biti izbačen iz Lige prvaka tek ako više od dva igrača u sezoni budu pozitivna na doping test. To zapravo znači da prihvaćaju doping - rekao je Francuz.

U posljednjih pet utakmica Arsenal je svladao samo Stoke City. A porazom kd WBA izgubio je priliku doći na prvo mjesto lige koje sada drži Leicester našeg Andreja Kramarića. Doduše, Krame nema ni na "mapi", nije bio čak ni na klupi.

Arsenal je izgubio 2:1, iako je vodio, a u samoj završnici imao i "penal" kojim je mogao do 2:2.

– Ne znam što se dogodilo da je Cazorla promašio vrata, ali i njemu je teško zbog toga, ne treba ga kriviti. Ovaj poraz je težak udarac za nas, pogotovu jer nismo dali sve što možemo. No, sad se treba okrenuti novoj utakmici – zaključio je Francuz koji je, osim bez bodova, ostao i bez još dva igrača.

Dosad su u "bolnici" Oxlade-Chamberlain, Walcott, Welbeck, Wilshere i Rosicky, a u subotu su se ozlijedili Francis Coquelin te Mikel Arteta.

- Aaron Ramsey će biti spreman protiv Dinama - najavio je Wenger. 

>>Idemo iznenaditi Arsenal, a niti vidoviti Milan ne zna jesu li igrači zaboravili probleme

Komentara 21

ST
strsljen2013
16:23 23.11.2015.

Nisam dinamovac ali što je previše, previše je. Sme*e jedno prlj*vo, po*vareno, sm*dljivo. Što si napravio zadnjih godina pa se možeš hvaliti naspram "krađe" koju su ti napravili. Je*o te pa* šup*u jedan us*ani.

Avatar antuntun55
antuntun55
16:03 23.11.2015.

pakšu umišljeni ,prepotentni...u srani

MA
magnum2013
17:16 23.11.2015.

Koliko su bahati ti "veliki" vidimo i sada. Ovaj bi najrađe da se poništi i utakmica Arsenala protiv grka. Siigurni smo da je liječnica Olimpiakos imala ispod trenirke tange, a sve se to kosi sa moralom. Bilo bi dobro da se poništi i utakmica protiv Nijemaca je smo primjetili da su trenera Arsenala svi Minhenski igrači gledali sa podsmjehom. Na kraju nakon svih zla koje su nanjete Arsenalu bilo bi logično da se frustriranom Arsenalu omogući preskakanje slijedećeg kola koje će se igrati na ispadanje. Ipak su oni Arsenal. Nema veze što u LP nemaju rezultata i nisu se tome nadali. ali bože moj, oni su "VELIKI".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije