DOBIO PODRŠKU

West Ham bez Jarmolenka protiv Liverpoola: "Pogođen je situacijom u Ukrajini"

West Ham United v Wolverhampton Wanderers - Premier League - London Stadium
Nigel French/PRESS ASSOCIATION
04.03.2022.
u 18:56

- Osjećam se bespomoćno i ne samo kao nogometni trener. Svi se osjećamo kao da ne možemo učiniti ništa osim da mu pružimo punu potporu.

Ukrajinski napadač West Hama Andriij Jarmolenko neće sa svojom momčadi otputovati u Liverpool gdje će igrati utakmicu 28. kola engleskog prvenstva, objavio je londonski klub.

- On je trenirao, ali neće putovati s nama - izjavio je trener West Hama David Moyes.

- Mislim da nije baš spreman i želimo mu dati priliku da učini sve što može za svoju obitelj i svoju zemlju. Jako je pogođen situacijom u Ukrajini.

- Osjećam se bespomoćno i ne samo kao nogometni trener. Svi se osjećamo kao da ne možemo učiniti ništa osim da mu pružimo punu potporu. Stalno ga pitamo postoji li nešto što možemo učiniti - dodao je Moyes.

West Ham je trenutno peti u Premier League samo ga dva boda dijeli od četvrtog i posljednjeg mjesta u kvalifikacijama za Ligu prvaka. Liverpool je drugi sa 15 bodova više od West Hama.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije