RAZOČARANI MLADEN

West Ham nije održao obećanje Petriću: Nisam više mogao tako

Mladen Petrić
Foto: PA/Pixsell
01.01.2014.
u 14:49

- Moram pronaći momčad u kojoj ću igrati, jer je to jedini način da budem u krugu kandidata za Svjetsko prvenstvo u Brazilu - rekao je Petrić.

Mladen Petrić je u prosincu nakon samo tri mjeseca provedena u West Hamu raskinuo ugovor s klubom te je sada u potrazi za novim poslodavcem.

- I klub i ja smo imali pravo raskinuti suradnju s posljednjim danima godine. Da West Ham nije to napravio, ja bih. Kada sam dolazio bilo mi je rečeno da ćemo igrat sa dva napadača, no to se nikada nije dogodilo. Nisam više mogao tako - rekao je Petrić.

Kao nova destinacija Petrića spominje se Švicarska, a najizgledniji kandidati su njegovi bivši klubovi - Grasshoppers i Basel. Petriću je samo bitni pronaći klub u kojem će igrati.

- Moram pronaći momčad u kojoj ću igrati, jer je to jedini način da budem u krugu kandidata za Svjetsko prvenstvo u Brazilu - zaključio je 32-godišnji hrvatski napadač.

>> Pranjić i Schifo zovu: Petriću, dođi k nama u Panathinaikos!
>> West Ham otpustio Mladena Petrića nakon samo tri mjeseca

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije