Varšava

C. Ronaldo se susreo s dječakom koji se lani probudio iz kome

Dawid Pawlaczyk
Foto: Real Madrid
1/9
03.11.2016.
u 10:30

Portugal je 18. studenog prošle godine igrao protiv Švedske u doigravanju za Euro, Cristiano Ronaldo je zabio pogodak, a David se probudio iz kome

Dawid Pawlaczyk, veliki navijač Cristiana Ronalda, bio je u komi tri mjeseca, a šanse za ozdravljenje bile su male. Njegovi su roditelji bolničku sobu ukrasili Realovim obilježjima te sinu osigurali slušalice kako bi slušao prijenose utakmica u kojima je igrala portugalska zvijezda.

Tako je bilo i lani 18. studenog kada je Portugal igrao protiv Švedske u doigravanju za Euro. Cristiano Ronaldo je zabio pogodak, a David se probudio iz kome.

Portugalac je čuo za Davida, te je njemu i obitelji platio put u Madrid na utakmicu Real – Borussia. U srijedu je kraljevski klub igrao u Varšavi, a to je bila prilika za novi susret.

Cristiano Ronaldo nije zaboravio Davida te ga je pozvao u hotel. Nije bilo teško putovati 600 km na još jedan susret sa svojim idolom.

>>Ronaldo zaposlio seksi kćer svoga menadžera, ona odmah napravila veliki gaf

Komentara 1

NE
Nemanadimak
12:11 03.11.2016.

koja je to ljudina od covjeka. politicari bi se mogli ugledati na njega. svaka mu cast koliko svojeg vremena i novca odvoji za pomoc drugima. covjek ima bozanskoga u sebi i drago mi je da ima uspjesnu karijeru. u europi bi ga morali vise postivati jel on je ipak nas i ponos cijele europe.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije