Godišnje ulaznice

Za 250 kuna na sve Dinamove utakmice, čak i na Ligu prvaka

Dinamo, ulaznice (1)
Daniel Kasap/Pixsell
08.07.2013.
u 17:00

Svi članovi modrog kluba, imat će prilikom kupovine godišnjih ulaznica za sezonu 2013/14. popust od 20%

GNK Dinamo odlučio se na iznimno popularnu cijenu godišnjih ulaznica, koje će vrijediti čak i za utakmice Lige prvaka. Naravno, pod uvjetom da se hrvatski prvak u nju plasira.

\"Ove godine prilagodili smo cijene godišnjih ulaznica vremenima u kojima živimo te smo pokušali učiniti godišnje ulaznice pristupačne svima pa će tako ove sezone godišnja ulaznica vrijediti za sve za javnost otvorene domaće utakmice GNK Dinamo u svim natjecanjima u sezoni 2013/14. Jednako tako, želimo naglasiti kako godišnja ulaznica glasi na ime i prezime te nije prenosiva na drugu osobu.

U novoj sezoni tako ćete moći pratiti modri klub u domaćim i europskim utakmicama uz godišnje ulaznice za sezonu 2013/14. po izuzetno povoljnim cijenama: Sjever dolje košta 250 kuna, za Istok je cijena 400 kuna, a za Zapad dolje 550 kuna.

Prednost prilikom kupovine godišnjih ulaznica za sezonu 2013/14. imat će vlasnici godišnjih ulaznica za prošlu sezonu pa će tako oni svoje nove ulaznice moći kupiti u pretprodaji, u utorak 9. srpnja! Ulaznice će moći kupiti na blagajni ispod zapadne tribine, od 10 do 19 sati.

Redovna prodaja godišnjih ulaznica započinje u srijedu, 10. srpnja također na blagajni ispod zapadne tribine. Prodaja godišnjih ulaznica trajat će od 10. srpnja do 29. kolovoza (zadnji dan prodaje).

Svi navijači Dinama koji su ujedno i članovi modrog kluba, imat će prilikom kupovine godišnjih ulaznica za sezonu 2013/14. popust od 20%. Naravno, prilikom kupovine godišnje ulaznice za korištenje ovog popusta potrebno je predočiti važeću člansku iskaznicu Dinama\", stoji na stranici GNK Dinama.

>>Fernandes podsjeća na Robbena, a El Soudani još više na Riberyja

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije