Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRVI VATRENI IZ 1990.

Za Hrvatsku je trebao igrati zvezdaš koji danas živi u Beogradu, a brojne hrvatske legende nisu pozvane

17.10.2022.
u 10:08

Preostali hrvatski nogometaši rasprostranjeni Europom, ali i po domaćim klubovima u okviru prvenstva Jugoslavije, u kontekstu utakmice Hrvatska – SAD mogu se podijeliti u dvije kategorije: jedni su bili pozvani, ali nisu imali klupske dozvole za dolazak u Zagreb, a drugi naprosto – nisu pozvani. Zašto, kako, čijom odlukom?

Komentara 6

PI
Pilatus
11:14 17.10.2022.

svaki danak srbohrvatski jedan članak, živilo brastvo i jedinstvo srba i Hrvata, po uzoru na koaliciju pupisav - plenkisav!

Avatar Moodleen
Moodleen
13:37 17.10.2022.

Jel ima koji kvadratni centimetar u toj turskoj pokrajini a da ga ovi hartijci zdušno ne prate 24 sata svih 365 dana u godini? Naravno, uz plaće u HRVATSKIM kUnama.

DU
Deleted user
14:15 17.10.2022.

Dobro je znano kako neki igrači nisu htjeli igrati. Vagali su .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?