Aukcija do 17. studenog

Zadrani pokazali veliko srce: Karlo (14) treba 42 tisuće kuna za lijek, evo kako možete pomoći

Zadar: U 1. kolu ABA lige susreli se Zadar i Partizan
Marko Dimic/PIXSELL
11.11.2021.
u 15:02

Aukcija potpisanih dresova će se održati na našoj Facebook stranici, u komentarima ćemo staviti sliku svakog dresa, a vi stavite svoju ponudu. Početna cijena svakog dresa će biti 200 kn. Aukcija traje do srijede 17. studenog

Košarkaški klub Zadar objavio je na društvenim mrežama hvalevrijednu akciju. Oni će svoje dresove staviti na aukciju i sav će prihod darovati jednom svome bolesnom, maloljetnom navijaču, Karlu Magašu, koji boluje od osteosarkome.

Njihovu objavu prenosimo u cijelosti:

"Odlučili smo staviti dresove u kojima smo igrali prva dva kola AdmiralBet ABA lige na aukciju, a sva prikupljena sredstva će se donirati Karlu Magašu, našem 14-godišnjem navijaču koji boluje od osteosarkome.

Karlo je učenik osmog razreda Osnovne škole Zadarski otoci, pun je života i veselja kao i drugi njegovi vršnjaci, ali njegovo djetinjstvo je nažalost isprekidano bolnicama i terapijama jer već dvije godine se bori s osteosarkomom. Svaki mjesec u te dvije godine Karlo redovito mora na kontrolu koji je financijski težak na obitelj Magaš, uz to mora uzimati lijek gdje mu je udarna doza od 120 dana i košta 42.000 kn. Karlova majka, Lusijana, rekla nam je kako je borba skupa i dugotrajna.

Aukcija potpisanih dresova će se održati na našoj Facebook stranici, u komentarima ćemo staviti sliku svakog dresa, a vi stavite svoju ponudu. Početna cijena svakog dresa će biti 200 kn. Aukcija traje do srijede 17. studenog.

Pozivamo sve navijače, građane da se priključe ovoj akciji i da pomognu Karlu i njegovoj obitelji koliko mogu, podaci za uplatu su sljedeći:

Ime i prezime: Karlo Magaš

Adresa: Vinjerac 21, 23247 Vinjerac

IBAN: HR5923400093112068403

Pokažimo Zadarsko srce i pridružimo se Karlu u njegovoj borbi!"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli KK Zadar (@kkzadar)

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije