VEĆ OD 76 EURA

Zagreb će gorjeti: Evo kako, gdje i kada doći do ulaznica za Dinamove utakmice u Ligi prvaka

Rijeka i Dinamo sastali se u 5. kolu SuperSport HNL-a
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/4
06.09.2024.
u 15:00

Podsjećaju iz Dinama sve navijače koji nisu članovi kluba da se brzo i jednostavno online putem mogu učlaniti u klub, što će biti od izuzetne važnosti za proces dobivanja ulaznica

GNK Dinamo je na svojim službenim stranicama objavio sve informacije vezane uz prodaju ulaznica za nadolazeće dvoboje plavih u Ligi prvaka. Klub s Maksimira je odlučio kako će ulaznice za domaće utakmice u Ligi prvaka prodavati u paketima, a to ekskluzivno pravo bit će rezervirano isključivo za članove kluba. Ukoliko se sve ulaznice ne rasprodaju u sklopu paketa, prodavat će pojedinačno. Pojedinačne ulaznice po početku prodaje također će biti dostupne samo za članove kluba, a ukoliko se ne rasprodaju, nakon toga će biti dostupne za sve ostale navijače. 

Paketi ulaznica za UEFA Ligu prvaka u prodaju kreću u subotu, 7. rujna, a kupovina će se moći obaviti ISKLJUČIVO online putem na servisu https://tickets.gnkdinamo.hr/.

CIJENE PAKETA ULAZNICA ZA LIGU PRVAKA: 
Sjever gore 76 €
Sjever dolje 120€
Zapad gore 180€
Zapad dolje 240€
*Tribina jug neće biti u ponudi u paketima ulaznica za Ligu prvaka.  U slučaju da gostujući navijači ne dolaze ili ih je malo postoji mogućnost da jug otvorimo za naše navijače za pojedinačnu prodaju.

Podsjećaju iz Dinama sve navijače koji nisu članovi kluba da se brzo i jednostavno online putem mogu učlaniti u klub, a odmah po završetku procesa učlanjivanja i verifikacije članstva na servisu https://tickets.gnkdinamo.hr/membership imat će pravo kupiti svoj paket ulaznica. 

Podsjetimo, Dinamo će u Zagrebu odigrati četiri utakmice - 2. listopada protiv Monaca, 27. studenog protiv Borussije Dortmund, 10. prosinca sa Celticom te 29. siječnja protiv Milana. Plavi će pak u goste Bayernu (17.9.), Red Bull Salzburgu (23.10.), Slovan Bratislavi (5.11.) i Arsenalu (22.1.)

FOTO Ovdje živi hrvatska elita: U nestvarnom luksuzu u centru Zagreba uživaju Dalić, Kramarić, Petir...

Rijeka i Dinamo sastali se u 5. kolu SuperSport HNL-a
1/22
Ključne riječi

Komentara 9

MA
MadMax1
16:07 06.09.2024.

Dečki jeftine karte za tekme Hajduka, pa izvolite

BA
Blokirani admin
10:52 07.09.2024.

Za 3 god , Dinamo ce bit u stecaju , razlog je sto osim Baturine ,nema vise igraca iz svoje skole , tj sve su kupili a ako skuplje ne prodaju , stecaj je izgledan

Avatar korisničko_ime
korisničko_ime
16:33 06.09.2024.

Sramotne cijene za ljude koji bi htjeli doći s klincima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije