Završilo 36:27

Zagreb CO nadigrao Poreč na spektaklu u Novskoj

Zagreb Poreč
Željko Gašparović
26.04.2013.
u 21:33

U rijetko viđenom rukometnom spektaklu u novljanskoj Sportskoj dvorani, večeras u utakmici drugog kola Lige za prvaka, RK Croatia osiguranje Zagreb, nadigrali su RK Poreč iz Poreča rezultatom 36:27, poluvrijeme 18:13.

U rijetko viđenom rukometnom spektaklu u novljanskoj Sportskoj dvorani, večeras u utakmici drugog kola Lige za prvaka, RK Croatia osiguranje Zagreb, nadigrali su RK Poreč iz Poreča rezultatom 36:27, poluvrijeme 18:13.

Strijelac utakmice je Ilija Lovrinović s 8 golova kod Poreča dok su za Croatia osiguranje najuspješniji bili Luka Šebetić i Zlatko Horvat, obojica s po 6 pogodaka.

Croatia osiguranje je naš najtrofejniji rukometni klub nedavni osvajača regionalne SEHA lige, dok je Poreč duži niz godina jedan od top klubova Premijer Hrvatske rukometne lige.

Za Croatia osiguranje su igrali, Marić, Mihić, Brozović, Stepančić, Matulić, Šprem, Stevanović, Špiler, Šebetić, Batinović, Horvat, J. Valčić, Sršen, T. Valčić i Mandalinić, a za Poreč Cvitković, Ćosić, Mataija, Čorić, Thoss, Sladoljev, Petrić, Rađaković, Lovrinović, Gruičić, Buvinić, Miličević i Čužić.

Puna dvorana, oko 850 gledatelja i bodrenje vrhunskih rukometaša, a utakmicu je promatrao i vrh Hrvatskog rukometnog saveza, Boris Mesarić, v.d. predsjednik, Zoran Gobac, potpredsjednik, a domaćin im je bio Marin Piletić, predsjednik RK Novska.

Rukomet u Novskoj ima dugu tradiciju i puno poklonika pa je gledanje uživo najboljih
hrvatskih rukometaša, brončanih sa Svjetskog prvenstva u Španjolskoj, Filipa Ivića, Lovre Šprema, Luke Stepančića, Stipe Mandalinića, Marino Marića i Zlatka Horvata, bio poseban doživljaj za pamćenje ljubitelja rukometa u gradu.

>> Životna drama trenera CO Zagreba: Zajednički smo pobijedili rak

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije