PRIOPĆENJE KLUBA

''Zagreb ne uništava Darija Šarića''

\'26.10.2011., Arena Zagreb, Zagreb - Euroliga, 2. kolo, KK Zagreb CO - Panathinaikos. Dario Saric.  Photo: Goran Stanzl/PIXSELL\'
Goran Stanzl/PIXSELL
11.01.2012.
u 15:23

Iz KK Zagreb službenim su priopćenjem reagirali na aktualne napise o statusu njihova dragulja Darija Šarića. Prenosimo ga u cijelosti.

''Nakon niza medijskih napisa u kojima se Košarkaški klub Zagreb i čelnici kluba nekorektno i neutemeljeno prozivaju za navodno 'uništavanje Daria Šarića' dužni smo
obavijestiti javnost kako je za KK Zagreb i njegove čelnike Dario Šarić igrač našeg kluba sa svim pravima i obvezama koje imaju i svi ostali igrači, a tako će biti i nadalje.

Uz to, želimo naglasiti, usprkos svim medijskim nagađanjima, kako nitko nikad u
našem klubu nije dovodio u sumnju naše zajedničko opredjeljenje o sportskom razvoju Daria Šarića, jednog od najboljih mladih svjetskih igrača, i osiguravanju svih potrebnih uvjeta za to, te kako nitko nikada iz kluba nije objavio da će Dario Šarić igrati za neki drugi klub bilo kroz prodaju ili posudbu, a tako će biti i nadalje.

Važno nam je napomenuti kako je sve moguće probleme vezane uz status Darija
Šarića, koji su moramo primijetiti proizašli uglavnom iz medijskih napisa i istupa ljudi izvan našeg kluba, čelništvo i uprava KK Zagreb rješavala unutar kluba bez uplitanja sa strane, baš kao i oko statusa bilo kojeg drugog našeg igrača, a tako će biti i nadalje.

I na kraju, dužni smo obavijestiti sve zainteresirane, usprkos nelogičnim prijedlozima i željama, kako o tim i takvim stavovima kluba u javnosti mogu govoriti jedino i isključivo
čelnici kluba i za to određene klupske službe, a ponajviše od svih upravo predsjednik KK Zagreba Davor Jelavić, a tako će biti i nadalje.''

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije