Transfer života

Zagrebački dečko potpisao za Ajax: Krenuo iz Kustošije i stigao do Amsterdama

Holstein Kiel - FC St. Pauli
Foto: Daniel Bockwoldt/DPA
1/3
06.08.2023.
u 16:09

Jakov Medić (24) potpisao je ugovor s Ajaxom. Dosadašnji branič Sankt Paulija sklopio je ugovor s nizozemskim velikanom do 2028. godine. Do sada je, osim za njemačkog drugoligaša, igrao i za Kustošiju, Hrvatski dragovoljac, Istru, Lučko i Vinogradar

Nizozemski nogometni velikan Ajax iz Amsterdama objavio je kako je angažirao 24-godišnjeg hrvatskog braniča Jakova Medića, dosadašnjeg člana njemačkog drugoligaša Sankt Paulija, te je s njim potpisao ugovor do ljeta 2028. godine.

Medić je rođen u Zagrebu te je u mlađim dobnim kategorijama igrao za Kustošiju i Hrvatski dragovoljac, da bi seniorski debi ostvario u dresu Istre 1961 2017. godine. U Hrvatskoj je još igrao za Lučko i Vinogradar da bi 2018. godine preselio u Njemačku, u Nürnberg.

GALERIJA Šok na Maksimiru: Dinamo nije uspio zabiti gol Gorici

Holstein Kiel - FC St. Pauli
1/12

U Njemačkoj je još igrao u Wehen Wiesbadenu da bi 2021. godine prešao u Sankt Pauli za koji je u posljednje dvije sezone upisao 59 nastupa i pet pogodaka.

VEZANI ČLANCI:

"Stvarno sam sretan i uzbuđen što sam postao dijelom ovako velikog kluba. Jedva čekam izaći na ovaj teren, sada kada sam dobio ovakvu priliku svakako ću je pokušati iskoristiti", rekao je Medić koji je prošle godine odigrao jednu utakmicu za hrvatsku reprezentaciju do 23 godine.

VIDEO Gvardiol potpisao s Man. Cityjem i priznao: 'Sad se više ne moram brinuti zbog njega'

Komentara 2

GE
gerila
22:01 06.08.2023.

Ija,ija Kustošija..

BU
Bubalamala
17:46 06.08.2023.

Već je prošle godine trebao prijeći u VfB Stuttgart ali ga St. Paoli nije pustio. Odličan u obrani a dosta golova zabija iz prekida.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije