'PRIČLJIVI' BALIĆ

Zagrebaši dijelili ulaznice na Cvjetnom

\'13.11.2010, Zagreb - Rukometasi Zagreba druzili su se sa gradanima kojima su djelili autograme i  ulaznice za utakmicu lige prvaka. Photo: Sinisa Kanizaj/PIXSELL\'
Sinisa Kanizaj/PIXSELL
13.11.2010.
u 16:44

Rukometaši CO Zagreba u subotu su se na zagrebačkoj špici, na Cvjetnom trgu, družili s navijačima i dijelili ulaznice za utakmicu Lige prvaka s njemačkim Flensburgom u Areni 28. studenoga.

– Nisam znao da je Flensburg promijenio trenera. Kažete da je novi trener Vranješ? To je valjda samo prolazno rješenje – rekao je kapetan zagrebaša Zlatko Horvat.

Mađar Gal, uz Balića glavna zvijezda novog spota kojim rukometaši pozivaju navijače u Arenu, podijelio je najviše ulaznica.

A Ivano Balić, kao i uvijek, bio je vrlo pričljiv.

– Je li bilo ovakvih druženja s navijačima dok ste igrali u Španjolskoj?

– Ne.

Kako vam se dopada ideja?

– Super je.

Kako vam se čini novi spot?

– OK.

Flensburg ima novog trenera?

– Nemam komentara.

Oprostite na smetnji.

– Nema problema, i drugi put...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije