Red Bull Crashed Ice

Zagrepčanin među 64 ledena gladijatora

Starjački
pixsell
05.02.2011.
u 12:42

Nakon što je među 96 debitanata Hrvoje Starjački ostvario 31. rezultat u individualnom spustu na Red Bull Crashed Iceu, trijumfirao je i u svoj premijernoj grupnoj utrci i plasirao se među 64 najbolja "ledena gladijatora" svijeta.

U toj ključnoj utrci 24-godišnji rekreativni klizač i extreme-višebojac iz Zagreba nadmašio je domaćeg kandidata Nick de Jonga i susjeda mu, Belgijanca Xaviera Trautschta.
- Bio sam brži i pametniji - zaključio je Starjački te pojasnio:

- Važno je brže krenuti od protivnika, onda "peglaš", startna strmina je opasna, pa i na stepenicama treba biti pažljiv, ostalo nije bilo tako teško. Naročito kad sam se riješio pratnje, jer obojica su pali po putu.

Danas od 18:45 Starjačkog očekuje druga runda natjecanja.

Ključne riječi
ICE

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije