Na Marakanu po popravak

Zahovič: Slovenija je najbolja kad je podcijene

'sport...zagreb...15.10.2005. maksimir, ph u nogometu dinamo - pula staro cesko 1-0,  zlatko zahovic u maksimirskoj lozi foto: goran stanzl'
'Goran Stanzl'
07.09.2010.
u 11:21

Slovenija je bila hit Svjetskog prvenstva, trupe Matjaža Keka dočekane su kao heroji. No, slava kratko traje, a ona slovenska već je ozbiljno potamnjela na startu kvalifikacija.

Kod kuće su upisali poraz (0:1) od Sjeverne Irske i sad je pitanje mogu li taj minus na računu pokriti, zaraditi bodove negdje u gostima. Možda u Srbiji s kojom igraju danas na Marakani.

– Slovenija je najjača kad je suparnik podcijeni. Pitajte Ruse što kažu o tome – podsjetio je Zlatko Zahovič, nekadašnji reprezentativac Slovenije, ali i igrač beogradskog Partizana, valjda se nadajući da će ih Antić i Srbi podcijeniti.

– Nakon poraza od Iraca je teško, ali mi smo najbolji kad je najpotrebnije, pa i Talijani su mislili da će s nama biti lako. Gledao sam Srbiju, imaju granitnu obranu, ali trom srednji red, tu tromost treba iskoristiti – kaže Zahovič.

– Slovenci su nezgodni, tvrdi, igraju na kontranapade pa moramo biti oprezni – kaže Dejan Stanković.

Komentara 11

C1
crotex 1
11:39 07.09.2010.

Zahović Slovenac????To je još jedan od \"slovenskih bisera \" kojeg je napravio neki Meho ili Mujo!......Meho Boga ti de, ¨gas tu motorku!!!

TH
ThePunisher
11:45 07.09.2010.

A crotex Imamo i mi Jednog kojeg je napravio Uezir i taj se zove Darijo Srna, kapetan Hrvatske reprezentacije. I zaboravio si spomenuti Slovence Srpskih korijena kao što su Novaković itd. Neka bude na kraju pobjedi bolji, ma da mi bi bilo draže da izgube Janezi samo da se ovaj EU Janez još malo reže žile. :)

ZS
Zeljko SRB
22:57 07.09.2010.

cuj ovog majko mila kaze da su bosanci najkvalitetniji posle hrvata na ovim prostorima u fudbalu naravno,alo dali si ti normalan po cemu to gledas majketi i po cemu ste to kvalitetniji od srbije i slovenije?po tome sto ste obe ekipe gledali na TV u Africi jeli?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije