Odgovor Mamiću

Zajedno za Dinamo: Spremni smo razgovarati s upravom kluba

'22.12.2010., Skupstina NK Dinamo, Stadion u Maksimiru, Maksimirska 128, Zagreb - Godisnja skupstina NK Dinamo na kojoj predstavnicima navijacke skupine Bad Blue Boys i udruge Zajedno za Dinamo nije d
'Igor Kralj/PIXSELL'
17.06.2011.
u 14:14

Građanska inicijativa oglasila se u povodu pozivanja izvršnog predsjednika GNK Dinamo Zdravka Mamića na dijalog i suradnju

Priopćenje inicijative donosimo u cijelosti:

"Poštovani, na nedavno održanoj konferenciji za novinare, izvršni predsjednik NK Dinamo Zdravko Mamić poslao je poruku svim navijačima, udrugama i inicijativama s pozivom na dijalog i suradnju. Kako osjećamo moralnu odgovornost prema široj javnosti i ljudima u čije ime nastupamo želja nam je uputiti odgovor.

Potpuno je jasno na koje se navijačke udruge i inicijative ovaj poziv odnosi, a svi kasniji pokušaji osnivanja novih udruga navijača Dinama imali su jedino za cilj unijeti razdor među navijače Dinama prema starom receptu "zavadi pa vladaj". Ako su u upravi našeg kluba zaista odlučili razgovarati s navijačima, onda se dobro znaju adrese na koje se trebaju obratiti i stoga nikakvi razgovori na kojem će sudjelovati umjetno stvorene interesne udruge nas ne zanimaju.

Što se naših zahtjeva tiče, oni su vezani isključivo za zakonito poslovanje kluba. Tražimo da se u klubu poštuju Zakon o športu i Zakon o udrugama. Ne radi se o nikakvom navijačkom hiru i želji pojedinaca, radi se o poštivanju zakona Republike Hrvatske i u tom smislu alternative nema i ne može biti.

Kao znak dobre volje i ako zaista postoji jasna namjera za vraćanje kluba i njegovog Statuta u zakonske okvire, spremni smo razgovarati s upravom kluba u interesu NK Dinamo.

S poštovanjem,

Klub navijača BBB
Udruga navijača Dinama
Građanska inicijativa Zajedno za Dinamo"

Na potezu je Zdravko Mamić...

Komentara 20

XY
xyxyxy
15:48 17.06.2011.

Kad su palili i uništavali po hrvatskim i europskim gradovima, onda im nijedan zakon nije bio bitan, onda im nije bilo bitno što ugrožavaju i svoj \"voljeni\" klub, i nedužne građane, i tuđu imovinu, i sramote Hrvatsku gdje god stignu. A čak i da nijedan od ovih što se sad javljaju iz Uduge nije sudjelovao u tome, zasigurno su znali za to. Ako se sad hvale da imaju metode kako istjerati pravdu, zašto se nisu potrudili da nađu i metode da one huligane istjeraju s tribina na neki način. Ali naravno da nisu našli načina da urede svoje redove jer im to nije bilo u interesu. Sad se ovdje javljaju preko medija misleći da im netko vjeruje. Mamić je lopov, uzima novce i iskorištava nesposobnost naše države, ali nisu ni ovi ništa bolji. Ne strepe europske države kad vide da je njihov klub dobio Dinamu u ždrijebu zbog Mamića, ne strepe zbog njegovog prostačenja i primitivizma, nije Dinamo zbog Mamića obilježen u bilježnici Uefe kad klub koji mora biti pod stalnim nadzorom, nisu se uvodile ogromne mjere sigurnosti na stradionima i granicama zbog Mamića...

EL
elita
16:13 17.06.2011.

xyxyxy majmune jedan, kakve veze ima građanska inicijativa ZZD koji su ljudi redom od 40 i više godina, obični građani, kao što su Josip Kregar i drugi sa paljenjem i uništavanjem? Najjači ste mi vi koji generalizirate, znači ja akoo ne idem na utakmice zbog trenutne uprave sam automatski BBB i huligan koji razbija? Obićni navijači ili simpatizeri kluba kojima je stalo do budućnosti tog istog i poštivanja zakona ne postoje? Svi navijači dinama su huligani? Blago nama s tim stavom

Avatar cluesblues
cluesblues
14:41 17.06.2011.

hehehe...smijesne li objave, zaboravili su dodat p.s: pozdrav stimcu!....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije