KOMENTAR SITUACIJE

Zaslužuje li 103 tisuće članova bolji Hajduk? Nisu problem oni koji igraju, nego oni koji vode klub

06.11.2023.
u 10:22

Hajdukovi navijači ne podnose Igora Štimca pa ga zasipaju uvredama, kao da zaboravljaju da je upravo Štimac bio ključni protagonist prije 18 godina u osvajanju posljednjega naslova prvaka. Otkad nema Štimca, bijeli nisu bili blizu tituli

Ključne riječi

Komentara 17

AM
AM
11:35 06.11.2023.

Hnk Hajduk nema ni jednog člana. I u fin. izvješću za prošlu god. pod stavkom Prihod od članarina stoji 0 kn. Članove ima Udruga Naš Hajduk. Koja onda transferira Hajduku novac od njegovih članarina. Naravno, umanjeno za cca 25% koliko su zaračunali vlastite troškove. I taj prihod Hajduk knjiži kao pozajmicu. Tj. zadužen je za taj iznos. Dakle svi ovi ljudi su članovi vanjske udruge Naš Hajduk.

RO
Roko
11:31 06.11.2023.

Loše igramo. To nije pravi Hajduk. Na utakmici s Rudešom, od jedanaest u prvoj postavi samo jedan Dalmatinac. Šarlija. Pogledajte Dinamo. U njemu je najviše Dalmatinaca, uglavnom onih koji Hajduku nisu valjali. Uprava loše kupuje, umjesto da traži prvi sastav među mladima uz pokojeg "stranca". Ne moramo biti prvi, ali sa svojim snagama ćemo i to dočekati.

Avatar nisam_robot
nisam_robot
11:47 06.11.2023.

Hajduk je jad 8 bjeda zadnjih 15ak godina. I da Štimac je 100% u pravu. Osim toga je dobronamjeran prema Hajduku. Nažalost uličari to ne shvaćaju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije