Nestašni navijač

Kome je na stadionu trebala seks-igračka?

Old Trafford
Foto: Press Association/Pixsell
1/5
14.04.2019.
u 08:42

Crveni vragovi su pobjedom na Old Traffordu nad čekićarima (2:1) ostali u utrci za mjesto koje vodi u Ligu prvaka

Manchester United se dobro namučio protiv West Hama u utakmici 33. kola engleske lige, a čak se u završnici grčevito borio kako bi zadržao prednost.

Crveni vragovi su pobjedom na Old Traffordu nad čekićarima (2:1) ostali u utrci za mjesto koje vodi u Ligu prvaka. Paul Pogba zabio je oba pogotka za domaću momčad, a poraz je ublažio Felipe Anderson.

Na tribina Old Trafforda uvijek je zabavno kada igra United, ali ovaj put netko je pretjerao. Naime, u prvom redu tribine netko je ostavio seks-igračku. Nitko ne zna kako je netko to mogao unijeti na stadion.

'Nisam očekivao ovo vidjeti na Old Traffordu. Puno previše pitanja', napisao je u svojoj objavi na Twitteru novinar Press Associationa  Simon Peach.

>> Trebaju li očevi, baš kao Zidane, gurati sinove u prvu momčad?

Ključne riječi

Komentara 2

LU
lukathereem
10:15 14.04.2019.

Nekome nije bilo dovoljno uzbuđenja na utakmici

LU
lukathereem
10:16 14.04.2019.

Nekome nije bilo dovoljno uzbuđenja na utakmici

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije