REAKCIJE SE NE SMIRUJU

Iza slučaja Durdov krije se velika nelogičnost, već 10 godina nismo dali priliku mladićima

09.10.2024.
u 15:38

Unatoč toj direktnoj nelogičnosti, puno je bolje usporediti učinak i formu Durdova s igračima koji su na trenutačnom popisu reprezentativaca, a koji bi mu pritom konkurirali na pozicijama

Komentara 4

PE
Pentagon
16:40 09.10.2024.

Kakva je to sad kampanja da se Durdov na silu ubaci u reprezentaciju. Bit će vremena za dečka nek se još razvija neće mu pobjeći poziv. Dao je tri gola i odmah pritisak da mu se uputi poziv a samo zato jer je iz Hajduka. Polako.

BS
Blue_shirt
16:54 09.10.2024.

Kako sad odjednom "Prgavoj familiji" je dobra "repka" ??? Zar vise NH nepise parole "dabogda sve izgubili..." Da nije blagajna prazna pa treba gurnut u izlog klinca i probat ga prodati cim prije da se ima za placu veteranima i nadzornom odboru?

LO
Lokić
18:13 09.10.2024.

Veće gluposti nisam pročitao. Daš par golova u HNL I odmah igrač za repku. Tko je tu normalan? Momak igra u 1.momčadi 2mj. Stvarno bolestan pritisak na Dalića.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije