Mladi Australac Steven Luštica

Zbog rođaka Slavka počeo sam navijati za Hajduk, čast mi je što sam tu

steven luštica
Ivo Čagalj/Pixsell
25.03.2011.
u 20:45

Prezime Luštica stoji zlatnim slovima zapisano u Hajdukovoj povijesti. Legendarni Slavko bio je centarhalf bijelih cijelo jedno desetljeće, kao trener osvojio je s Hajdukom prvenstvo Jugoslavije 1970/71.

 - Djed mi Božidar i Slavko prvi su rođaci, djeca od dva brata. Naravno da sve znam o Slavku, zbog njega sam, između ostalog, postao navijač Hajduka. Sve o Hajduku pratim preko interneta, ponosan sam što sam sada tu - kaže Steven Peter Luštica, 19-godišnji nadareni ofenzivni vezni, jedan od najboljih mladih igrača Australije, koji je trenutačno na provjeri u Poljudu.

 

Hajduku ga je preporučio Slaven Zambata, a Luštica je uvjeren da će opravdati to što je na provjeri i da će se izboriti za ugovor.

 

- Volio bih u Hajduku ostaviti trag kao što je to uradio Josip Skoko. Nisam ga još upoznao, ali znam sve o njemu i njegovoj karijeri - rekao je Luštica, koji će na ljeto za Australiju igrati na Svjetskom prvenstvu U-20 u Kolumbiji i nada se da će tamo ići kao Hajdukov igrač.

 

Inače, počeli su razgovori s kandidatima za upravu Hajduka. Prvih desetak je odradilo intervjue. Peteročlano Povjerenstvo (Anđelka Visković, Jako Andabak, Vinko Ljubičić, Vinko Cuzzi i Šime Luketin) Slavonac Dražen Džoić iz Gunje došao je izvjestiti da odustaje od kandidature.

 

- Predsjednik Hajduka treba biti Splićanin, Dalmatinac, to sam rekao Povjerenstvu - kazao je Džoić kada je izašao s razgovora.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije