JEDVA VIDIO SVASTIKU

Zdravko Mamić: Daj Bože da Niko Kranjčar dođe u Hajduk

Mamić Kranjčar
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
17.06.2015.
u 09:43

- Ja znam samo da to uopće nisam vidio. Svi su počeli pričati o toj svastici, a ja sam stavljao duple naočale i svejedno je nisam uspio vidjeti. Tek na fotografijama, koje su vjerojatno bile i obrađene, vidio sam gdje je - rekao je Mamić

Zdravko Mamić poručio je da očekuje kombinaciju novčane kazne i oduzimanja bodova zbog svastike na travnjaku Poljuda.

- Ja znam samo da to uopće nisam vidio. Svi su počeli pričati o toj svastici, a ja sam stavljao duple naočale i svejedno je nisam uspio vidjeti. Tek na fotografijama, koje su vjerojatno bile i obrađene, vidio sam gdje je - rekao je Mamić za 24sata i dodao:

- Osuđujem apsolutno tu svastiku, to nije normalno, svaki pametan čovjek se ograđuje od toga što je bilo na travnjaku. Uostalom, mene nikad niste vidjeli u kriminalu, u nekakvom poreznom dugu ili promicanju fašizma.

Dinamo će u prvom kolu HNL-a igrati protiv Hajduka koji želi dovesti Niku Kranjčara.

- To je ono što ja zagovaram, jak Hajduk. Daj Bože da im dođe i Niko Kranjčar, to je dobro za sve nas. Dogodi li se to, imat ćemo 40.000 ljudi u prvom kolu prvenstva!

>> Niko se vraća u Hajduk: Kranjčar bi trebao igrati za 120 tisuća eura po sezoni!

>> Ostojić: HNS nije dragovoljno predao snimke, nego je policija došla po njih

Foto: Alcatel

Komentara 11

Avatar Titanov sin
Titanov sin
12:32 17.06.2015.

Dinamo je bez konkurencije , bilo bi dobro da se hajdug digne , da odigraju koju utakmicu na Maksimiru . Pristao bi čak da se hajdugu duplo boduje , za pobjedu šest , za neriješeno četiri boda , za porazaz dva . Bilo bi fer i pošteno od HNS-a ali teško da će "mafija" pristati na to .

TF
tony.franzz
11:20 17.06.2015.

Bravo Zdravko. Ali zasto jak Hajduk, klub radí na crno i financijska policija neče da ga pregled jer ima politicke veze. Pa tamo ti zele smrt!

ED
europski dinamo
16:47 17.06.2015.

Kakav bi to bio tandem Kranjcar-Milevski.....treba jos progurati amandman da se igra samo jedno poluvrijeme,dimenzije igralista 60×25 i da vodis borbu za 2.mjesto.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije