šef škole na vagi

Zdravko Mamić zabranio Jozaku odlazak u Arsenal

'03.09.2009. Zagreb, Hrvatska - Omladinska nogometna skola Dinamo koja ima sportskog psihologa koja radi sa mladim nogometasima. Lijevo Boris Balent i Romeo Jozak. Photo: Slavko Midzor/24sata'
'Slavko Midzor/24sata'
06.08.2013.
u 21:33

Jozak je pod ugovorom s Dinamom i bez Mamićeva dopuštenja ne smije ni sa kim pregovarati. A Wenger ga čekao...

Zdravku Mamiću je upućeno i ovo pitanje: puštate li šefa Dinamove škole Romea Jozaka na pregovore s Arsenalom? Trebali su početi u utorak u 11 sati u Londonu...

– Ne, zabranio sam mu da ide na pregovore i nadam se da neće otići iz našega projekta! Za mene interes Arsenala za Jozaka nije ništa novo, jer znam da je imao ponuda i iz drugih država. Kad sam s velikim klubovima razgovarao o prodaji igrača, svi su me pitali: tko je taj vaš direktor? – ispričao je Mamić.

I doista, Romeo Jozak, umjesto iz Londona, javio se iz Zagreba. Zar ste zaista ostavili Wengera da vas čeka na dogovorenom razgovoru?

– Koliko god mi imponirao interes Arsenala, pod ugovorom sam s Dinamom i bez dogovora sa svojim poslodavcem ne mogu ni sa kim pregovarati. Imam moralnu i ljudsku odgovornost prema Dinamu – kazao je Jozak, za čije je usluge Arsenal spreman platiti Dinamu milijun eura.

Kako saznajemo, Mamić za sada ne popušta prema Wengeru, što ne znači da je Jozaku propao transfer karijere. Pismena ponuda Arsenala o Jozakovim uvjetima tek treba doći na Mamićev telefaks, i prava borba za Jozaka tek predstoji...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije