KONFERENCIJSKA LIGA

Zekićeva momčad slavila na gostovanju

Zoran Zekić
Davor Javorović/Pixsell
25.07.2023.
u 20:02

U slučaju prolaza, Partizani će u 3. pretkolu igrati protiv boljeg iz susreta Tre Pennea iz San Marina i latvijske Valmerije.

Albanski prvak Partizani, kojeg vodi hrvatski stručnjak Zoran Zekić, porazio je na gostovanju andorski Atletic Club d'Escaldes sa 1-0 u prvom susretu 2. pretkola Konferencijske lige.

Albanski prvak je svoj europski put započeo u prvom pretkolu Lige prvaka, međutim nakon ispadanja od bjeloruskog BATE Borisova, preselio je u Konferencijsku ligu.

U prvom susretu 2. pretkola Zekićevi odabranici su na gostovanju pobijedili sa 1-0, a pogodak odluke zabio je Christian Mba u 53. minuti.

Uzvratni susret je 1. kolovoza u Tirani.

U slučaju prolaza, Partizani će u 3. pretkolu igrati protiv boljeg iz susreta Tre Pennea iz San Marina i latvijske Valmerije.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije