ŽELJKO JOVANOVIĆ:

Zdravko Mamić bio je savjetnik i donator onima koji su pelješili džepove građana

Željko Jovanović
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
18.11.2015.
u 09:53

'Građani ne žele povratak na staro!'

Uhićenje izvršnog predsjednika Dinama Zdravka Mamića nije moglo proći bez komentara nekadašnjeg ministra znanosti, obrazovanja i sporta Željka Jovanovića.

– Udruženi u zločinačku organizaciju. Zvuči poznato, još su neki, zna se koji, tako udruženi pelješili državni proračun i džepove građana, a danas uhićeni im je bio donator i savjetnik – rekao je na svom Facebook profilu Jovanović s posebnim žarom, što ne čudi s obzirom na sukobe koje su imali posljednjih godina.

Nije se zaustavio samo na tim riječima već je dodao i još jednu žešću rečenicu:

– I takvi bi ponovno na vlast, da se ponovno udružuju. No passaran. Ne postoji most preko kojeg bi im to uspjelo, jer građani ne žele povratak na staro!

>> Uhićeni Zdravko Mamić, njegov sin i nećak! Policija pretražuje prostorije Dinama!

Komentara 146

DU
Deleted user
10:01 18.11.2015.

-"" I takvi bi ponovo na vlast, da se ponovo udružuju. No passaran. Ne postoji most preko kojeg bi im to uspjelo, jer građani ne žele povratak na staro!"" ministar u vladi Zokijevoj s rijecnikom ulice, poznat po cipeli iz vlade radi svoje uspjesnosti u govoru mrznje, s kojim i dalje nastavlja!!

Avatar pad sa Patrie 2
pad sa Patrie 2
10:05 18.11.2015.

... a ti si nesposoban ministar koji to nije znao dovesti u red, a sada pametuješ!

MR
mrgud55555
10:04 18.11.2015.

Najbolji meneder u hrvatskoj a jovanovicu nisi ti policija da znas sto je mamic ucinio..dokazat mu i tako nece nista.a hns ostaje hrvatski nasparam antihrvatske vlade milanovica ..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije