Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Debitira sutra

Željko Sopić preuzeo klupu Dinama: 'Od igrača ću tražiti da pokažu želju i htijenje!'

Željko Sopić
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/8
19.09.2016.
u 15:17

Sopić je u trenerskoj karijeri vodio NK Rudeš, a nakon toga bio je trener Dinamove B momčadi s kojom je bio peti u Drugoj HNL.

Dinamo je jučer na Rujevici uvjerljivo poražen od vodeće Rijeke (2:5), a to je izazvalo potrese u Maksimiru. Nakon susreta, Cico Kranjčar podnio je ostavku, a čelnici kluba krenuli su u potragu za njegovim nasljednikom. Zasad nema kandidata, u klubu još nemaju rješenje na vidiku pa su u priopćenju za medije potvrdili da će momčad Dinama na neko vrijeme preuzeti Željko Sopić, dosadašnji pomoćnik.

On će priliku za debi na klupi imati već sutra kad modri u Kupu igraju u gostima protiv Velog Vrha.

– Nakon ovoga što nam se dogodilo protiv Rijeke, trebamo što prije podignuti glave. Jedina terapija za to je utakmica, a prva nam slijedi s niželigašem Velim Vrhom u Kupu. Igrat će igrači koji nisu igrali protiv Rijeke i siguran sam da će pokazati želju i htijenje koji su potrebni da se nosi dres Dinama. To je jedino što ću tražiti od njih – kazao je Sopić pa dodao:

– Naravno da smo bolja momčad i siguran sam da ćemo proći. Bitno je da pokažemo želju, vratimo što prije osmijeh na lica i da podignemo atmosferu koja je nužna jer imamo utakmice svaka tri dana. Nema vremena za plakanje, ono što je bilo moramo ostaviti iza nas. Trebamo koheziju, vidim već danas da su igrači malo bolje. Želimo biti bolji i svakim ćemo treningom i utakmicom težiti tome. 

Sopić je u trenerskoj karijeri vodio NK Rudeš, a nakon toga bio je trener Dinamove B momčadi s kojom je bio peti u Drugoj HNL. Od ovog ljeta bio je dio stručnog stožera Cice Kranjčara.

Komentara 18

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
16:10 19.09.2016.

Izgleda..... Who's next ? Zoky Milanović .... on je također bez angažmana

SA
sanjinzg
15:58 19.09.2016.

Pa kaj je Dinamo stvarno poceo bit poligon za nove trenere!!!?

Avatar cluesblues
cluesblues
17:50 19.09.2016.

vidim po portalima da se vec pise o rijeci kao novom prvaku itd…mozda je i vrijeme da se dinamo skine s trona, ali na bazi jucerasnje tekme to su stvarno bedasta predvidjanja - realno, nije rijeka jucer odigrala nesta spektakularno kolko je dinamo bil uzasno los - dva gola su rijecani dali nakon kaj su im loptu prakticki nicim izazvani dodali dinamo igraci i jos jedan nakon zaledja, ali dinamo je stvarno bil uzasan - mozda su i igraci bojkotirali kranjcara u zelji da ga maknu, kolko citam cico uopce nije bil na par bitnih treninga nego su ih vodili pomocnici a uoci rijeke je nestal i dosal tek u 4 u jutro, ak je to istina to se moralo odrazit i na odnos igraca prema njemu - kak got, jos se igra 27 kola, 3 su tekme izmedju dinama i rijeke (od toga 2 u maksimiru), dakle 9 bodova, a tu je i osijek koji rastura…4 boda se brzo istope, ali ak u dinamu uopce imaju ambiciju osvojit prvenstvo moraju dovest trenera kapitalca, vjerojatno stranca, love se ima, a ne nekakva privremena rjesenja - medjutim pocinjem se pitat kakva se to politika vodi u klubu - uopce nema znakova da je bilo kome tam stalo do rezultata (cak ni igracima), pojacanja nisu dovedena, nema naznaka da se razmislja o nekom kvalitetnom treneru, dinamo polako pocinje licit na hajduk, samo sa krcatom blagajnom…tak da je i rijeci i osjeku najveca sansa upravo ta neambicioznot i "sabotiranje" od strane uprave kluba…medjutim ako dosdje pravi trener i ak poslozi redove (uz par pravih zimskih pojacanja) tesko da ce neko drugi do titule...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije