Cico podnio ostavku

Evo što je Zdravko Mamić dobacio nakon poraza Dinama od Rijeke

Zdravko Mamić i Dražen Medić
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/6
19.09.2016.
u 10:14

Čelnici Dinama nisu bili raspoloženi za izjave nakon poraza od Rijeke, odbijali su ih dati.

Nogometaši Dinama sinoć su doživjeli pravi potop na Rujevici, Rijeka je u velikom derbiju slavila s 5:2. Modri već dugo nisu izgledali tako nemoćno, iako treba reći da velike zasluge za to ima i odlična igra domaće momčadi.

Nakon utakmice Zlatko Kranjčar čestitao je Rijeci na pobjedi te podnio ostavku.

– Nakon poraza od Osijeka i Lyona medijski se potencirao moj neadekvatan učinak i rezultat. Ja sam to prihvatio, a nakon današnje utakmice došao je trenutak da nakon trećeg poraza zahvalim Dinamu što me me doveo i dao mi priliku – rekao je Zlatko Kranjčar nakon utakmice te se oprostio od igrača.

Čelnici Dinama nisu bili raspoloženi za izjave, odbijali su ih dati. Čak i inače razgovorljivi Zdravko Mamić nije davao izjave iako je, prolazeći pokraj novinara koji su ga pokušali uhvatiti za izjavu, u prolazu dobacio:

– A što da ti kažem, ljubavi moja? Ja sam samo navijač Dinama – kazao je Zdravko Mamić.

Komentara 31

MO
moslavina9954
10:39 19.09.2016.

Ovi novinari pišu gluposti predlažući trenere koje su nabrojili, baš gluposti! Od onih bez iskustva, ili one koji su istrošeni i nepopularni i nikada ništa nisu napravili ili godinama nisu nikoga trenirali, pa čak i Ćiru kao da namjerno rade sprdnju od Dinama. Dinamu treba pravi trener to sigurno ali ne ni jedan od navedenih osim Kopića koji možda zaslužuje priliku iako je neiskusan za vođenje Dinama.

CU
cungalunga
10:20 19.09.2016.

hahahahaha ljubavi moja! a neprijatelji Dinama i Hrvatske su uživali...neka se veseli stoka sitnog zuba, neće još dugo😉

FI
Fisherman
10:45 19.09.2016.

Jos ce svi istinski pravi BBB plakat za Mamicem....bojim se da je ovo samo pocetak kraja jedne lijepe price.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije