KAO U VIDEOIGRI

Zidane slaže momčad iz snova: Uz Messija i Neymara igrat će i Cristiano Ronaldo?!

07.02.2022.
u 19:59

Nije isključen ni Erling Haaland, kao ni Paul Pogba i još pokoja velika zvijezda.

Zinedine Zidane trebao bi po završetku ove sezone preuzeti Paris Saint Germain, a velika želja mu je u klub odmah dovesti Cristiana Ronalda, nezadovoljnog aktualnom situacijom u Manchester Unitedu.

Želja je to i vlasnika bogatog pariškog kluba, koji su Portugalca željeli u svojim redovima još ljetos, ali emocije su pobijedile i vratio se u svoj Manchester.

>>> Ronaldo izazvao "ludilo" u Manchesteru

Ipak, surova stvarnost pokazala je da nije to više onaj isti klub kao prije 12 i više godina, kad je Ronaldo tamo žario i palio. Ili, nije on više isti da bi ga zadovoljilo ono čemu svjedoči.

Kako god, čini se da je Mauricio Pochettino gotova priča, a Zidane budućnost kluba. Marketinški, to bi bilo sjajno jer na jednom mjestu igrali bi Leo Messi, Ronaldo i Neymar. Tko zna kako bi u praksi to izgledali, ali ovako već djeluje više nego uzbudljivo.

Naravno, Zidane bi želio još pokoje pojačanje u klubu, a s obzirom da je Kylian Mbappe otišao, oslobodilo se podosta mjesta u proračunu za plaće. Nije isključen ni Erling Haaland, kao ni Paul Pogba i još pokoja velika zvijezda.

Ako se to realizira, Ronaldu bi to bila četvrta velika liga u kojoj je igrao, a da bi ih "zaokružio" sve, morao bi do kraja sezone u Njemačku, što nije baš izgledno. Ali, tko zna...

Komentara 2

RE
RedTree
14:14 08.02.2022.

PSG-u treba jedan kreativni veznjak i napadač u najboljim godinama. To s Ronaldom ne bi išlo. Messi neku večer odličan, ali se vidi da mu fali znalaca u ekipi s kojima će igrati. Da je otišao u City, to bi bio pun pogodak.

Avatar southman
southman
12:14 08.02.2022.

Najprije bi trebao riješiti pitanje Neymarovih "ozljeda". A Ronaldo će i u 38. sa jednom nogom napraviti više od Icardia. Pogba je sigurna opcija jer dolazi bez odštete.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije