SPREMIO MU darove

Zlatan Ibrahimović neće posjetiti bolesnog Hajrudina u Sarajevu

'Paris Saint-Germain's Zlatan Ibrahimovic (R) challenges Jeremy Sorbon of Guingamp during their French Ligue 1 soccer match at Parc des Princes stadium in Paris August 31, 2013. REUTERS/Benoit Tessie
Reuters/Pixsell
03.10.2013.
u 17:51

Ibrahimović je malom Hajrudinu spremio darove, među kojima je i potpisani dres koji je sinoć nosio protiv Benfice i zabio dva gola. Postoji šansa da Ibrahimović primi dječaka u Francuskoj, ali u Sarajevo neće doći.

Zlatan Ibrahimović neće doći u Sarajevo upoznati teško bolesnog dječaka Hajrudina Kamenjaša čija je posljednja želja susresti zvijezdu PSG-a. Iako je dio medija objavio da Zlatan dolazi u glavni grad BiH, iz PSG-a su demantirali tu informaciju.

Ibrahimović je malom Hajrudinu spremio darove među kojima je i potpisani dres koji je sinoć nosio protiv Benfice i zabio dva gola. Postoji šansa da Ibrahimović primi dječaka u Francuskoj, ali u Sarajevo neće doći. Potvrdio je to menadžer službenog fan-shopa PSG-a Vladimir Knežević.

'Upravo sam bio sa Zlatanom. Ibra mi je rekao da nažalost neće moći doći. Zlaja je malom dao potpisan dres, ali ne može doći do Hajrudina. Nemoguće je. Mora posjetiti i drugu djecu. Bit će mu teško – rekao je Knežević sa Sport.ba.

>> Posljednja želja bolesnog dječaka (8) iz BiH je upoznati Zlatana

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije