Ariel Nahuelpan

Zoran Mamić dovodi diva s nadimkom “El Loco”

Zoran Mamić
Marko Prpić
01.08.2010.
u 11:10

Iako je toproteklih dana bila strogo čuvana tajna ipak je procurio razlog putovanja Zorana Mamića u Južnu Ameriku. Dinamovo čelništvo zainteresirano je za Ariela Nahuelpana.

Riječ je o mladom 22-godišnjem 190 centimetara visokom argentinskom napadaču koji je trenutačno bez kluba, a zadnji angažman bio mu je u Brazilu.

Za Coritibu je u dvije godine ubilježio 42 nastupa i postigao 12 pogodaka, a ovog ljeta mu je istekao ugovor. Osim neobičnog prezimena Ariel ima nadimak EL Loco, što u prijevodu znači luđak.

Finacijske relacije eventualnog transfera još nisu poznate, no Nahuelpan je iz Nueva Chicaga 2008. godine došao za milijun eura.

Riječ je o polivalentnom igraču koji bi osim u vrhu napada mogao igrati i na bilo kojoj poziciji ofenzivnog dijela Dinamova veznog reda.

Ključne riječi

Komentara 10

PE
PeterBeardsley
13:08 01.08.2010.

Kolko je Zoki dobio bijelog praha mukte uz ovog...treba ipak onog pravog El Loca u Dinamu nahranit

ZO
Zonasumraka39
12:08 01.08.2010.

Neka Zoki radije riješi propuh u HAŠKOVOJ obrani........ni sto napadača neće ih spasiti od Butine,Bišćana,Barbarića.....

ZA
zaja1
17:33 01.08.2010.

ako već moram birati vjerujem li više Jankoviću ili mamiću, ipak se odlučujem za ovog prvog. ne zato jer je čovjek od povjerenja, neko jer se mamićima ne može vjerovati

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije