povratak na klupu

Zoran Mamić uoči Osijeka: Pričao sam s igračima o istražnom zatvoru

Zoran Mamić
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
18.07.2015.
u 13:03

Gradski vrt je tradicionalno teško gostovanje za nas, nitko lako ne odnosi bodove iz Osijeka i čeka nas teška utakmica po vrlo vrućem vremenu, najavljuje trener Dinama.

Dinamo nema previše vremena za analize jer ga samo nekoliko dana nakon europske premijere čeka teško gostovanje u Osijeku u kojem trener Zoran Mamić očekuje bolju igru svoje momčadi.

- Igramo protiv Osijeka koji je pobjedom u gostima protiv Zagreba otvorio sezonu i to nam je svakako dovoljno veliko upozorenje da moramo biti pravi – priča trener uoči utakmice za klupsku službenu stranicu pa nastavlja:

- Dovoljno se samo sjetiti da prošle godine u nekoliko utakmica nismo dobili Zagreb tako da ova pobjeda Osijeka itekako puno vrijedi. Gradski vrt je tradicionalno teško gostovanje za nas, nitko lako ne odnosi bodove iz Osijeka i čeka nas teška utakmica po vrlo vrućem vremenu. Imaju par promjena u momčadi, ali ono što nisu mijenjali su pobjedničke navike i samo su u novoj sezoni nastavili s odličnim igrama i pobjedama s kraja prvenstva.

Dinamo uoči Osijeka ima dosta problema s ozljedama, no Mamić ne dvoji:

- Nažalost, već smo naučeni na to, no u svakom slučaju sam siguran da će oni igrači koji će biti na terenu dati sve od sebe, odigrati dobru utakmicu i ostvariti rezultat koji želimo. Naravno, mi smo Dinamo i govorim o pobjedi.

Modri su u sezonu ušli s dva remija, u prvenstvu protiv Hajduka i Ligi prvaka protiv Fole, pa je moguće da će biti promjena u sastavu.

- Sigurno da u prve dvije utakmice momčad nije pokazala igru kakvu bismo mi željeli odnosno kakvoj smo se nadali i bit će nekih promjena u sastavu, ali ne mogu unaprijed reći kojih. Kažem, siguran sam da će momčad koja istrči u Gradskom vrtu odigrati na boljoj razini nego do sada.

Teško je bilo ne spomenuti istražni zatvor i povratak glavnog trenera nakon desetak dana izbivanja s posla.

- Pričali smo dosta s igračima, stvari se vraćaju na svoje mjesto, ulazimo u našu rutinu i očekujem da igrači reagiraju na način na koji mi to želimo odnosno da na terenu pokažu dobru igru i da tako na najbolji mogući način najavimo uzvrat u Luksemburgu.

Kada smo već kod Lige prvaka, prođe li Dinamo Folu u 3. pretkolu ih vjerojatno čeka norveški Molde koji je u prvoj utakmici čak 5:0 dobio Pjunik.

- Rekao sam jučer odmah nakon ždrijeba da smo gledali ždrijeb i znamo moguće protivnike, ali neću ništa komentirati o tome dok mi ne obavimo svoj posao i prođemo Folu. Ponavljam, uvjeren sam da smo bolja momčad i vjerujemo u prolaz, ali treba to potvrditi na terenu.

Utakmica u Gradskom vrtu igra se u nedjelju u 19 sati.

>>Da je netko drugi trener, a ne Zoran Mamić, već bio bio na rubu smjene

Komentara 7

DU
Deleted user
14:24 18.07.2015.

Ajmo plavi.

Avatar kvaternik
kvaternik
14:24 18.07.2015.

...par onih koji bi trebali dati najviše ,a nisu ,treba puknuti u drugu momčad...npr ..Machada,Pinta ,Pivarića ..dati priliku Matelu,Barišiću ,Musi..a ako to nije dovoljno ,onda i raskinuti pokoji ugovor..primjera radi

LI
lika64
14:46 18.07.2015.

ha teško gostovanje od kada... možda ste trebali u Zadar a ne Osijek ali dekret učini svoje, Zadar u II ligu vi u Osijek

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije