PORAZ DINAMA

Mamić: Žao mi je što nismo iskoristili prilike i zakomplicirali situaciju

Mamić Guardiola
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/6
09.12.2015.
u 22:51

- Teško je kada doživiš pet poraza, ali su prezentacije Dinama osim one u Münchenu dosta dobre. Naravno, pamti se rezultat, a ne dobre igre i moramo iz godine u godinu nastaviti raditi - rekao je Mamić.

Dinamo se porazom od Bayerna (.0:2) na Maksimiru oprostio od Europe. Modri su završili na posljednjem mjestu skupine s tri osvojena boda.

- Bayern je zasluženo pobijedio, vidjeli smo o kakvoj se momčadi radi. Žao mi je što nismo barem malo zakomplicirali utakmicu. Protiv takvih momčadi ne smiješ ne koristiti prilike jer oni to kažnjavaju. Stvorili smo dosta šansi što je iznenađujuće za Bayern, ali žao mi je što nismo zabili gol - rekao je trener Dinama Zoran Mamić za HTV.

Bayern je u nastavku dao gas i riješio utakmicu.

- Uveli Boatenga, Mullera, Vidala... To je njihovo bogatstvo. Oni su uz Barcelonu najbolja momčad na svijetu i daleko će dogurati.

Mamić je od prve minute stavio Goncala i Ćorića.

- Obojica su zadovoljili. Ćorić je uvijek mlad i zaigran, kao i Rog, ali sam jako zadovoljan.

Eduardo je unatoč pogocima bio raspoložen.

- Posljednje utakmice je branio jako dobro, on je kvalitetan golman iako je imao lošijih perioda. 

Ocjena čitave sezone u Ligi prvaka?

- Teško je kada doživiš pet poraza, ali su prezentacije Dinama osim one u Münchenu dosta dobre. Naravno, pamti se rezultat, a ne dobre igre i moramo iz godine u godinu nastaviti raditi - zaključio je Mamić.

>> Dinamo pružio dobar otpor, ali Lewandowski je šokirao Maksimir

Komentara 15

TU
tukinjo
23:04 09.12.2015.

Hvala vam decki.. Poginuli ste muski.. To zelimo.. A ne da smo kanta za napucavanje... Sljedece godine ce biti bolje.. Dinamo zauvijek... I jos jedno obavezno korov na Maksimirski stadion... Smrznuo sam se i pokisnuo.. 😀

DU
Deleted user
23:28 09.12.2015.

Ovakav Dinamo trpa Hajduku 5 komada. Nemreš se ti napalit na bogčeke.

DU
Deleted user
23:08 09.12.2015.

Volim te Dinamo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije