KAI HAVERTZ

Zvijezda Chelseaja od 80 miljuna eura: Totalni sam čudak, jedem gumene bombone na poluvremenu

Premier League - Chelsea v Everton
HANNAH MCKAY/REUTERS
04.04.2023.
u 20:54

Njemački reprezentativac jedan je do glavnih igrača londonskog sastava kojem ne cvatu ruže ove sezone

Napadač Chelseaja Kai Havertz (23) otkriva da se nakon dolaska u Englesku pokušao hraniti zdravo, ali da mu tijelo nije dobro reagovalo i da se nije osjećao dobro.  U razgovoru za Youtube kanal Ehrenpflaume, ovaj napadač koji je kao veliko pojačanje stigao iz Bayer Leverkusena u Chelsea kaže da se nakon dolaska u Englesku pokušao naviknuti na zahtjeve u profesionalnom sportu, ali da njegovo tijelo nije dobro reagiralo.

Priznaje da je čudak, posebno kada je šećer u pitanju.

- Na početku smo u Londonu imali kuhara koji je svaki dan kuhao za nas, a ja se iskreno nisam dobro osjećao. Totalni sam čudak što se tiče šećera. Primjera radi, nakon utakmice sam popio Coca Colu. Trebali su mi slatkiši jer mi oni daju snagu i energiju. Kuhar mi je rekao da prestanem s time, a kada sam prestao, tijelo mi nije dobro reagovalo - priznaje njemački ofenzivac. 

Također kaže kako na poluvremenu jede gumene bombone i da mu to daje snagu.

- U Chelseaju smo imali nutricionistu koji je govorio potpuno suprotno. Rekao je da mi trebaju Fanta ili Coca-Cola, svaki dan jedno piće. Na poluvremenu jedem gumene bombone, Skittlese ili nešto. Nakon što sam ponovno počeo uzimati slatko, imao sam puno energije -  dodao je Havertz.

Ovaj napadač je u ovoj sezoni postigao devet pogodaka u 37 odigranih mečeva za Chelsea, a u klub je došao 2020. godine za 80 miliona eura iz Bayer Leverkusena.

U prvoj sezoni za Chelsea postigao je gol u finalu Lige prvaka protiv Manchester Cityja i tako donio titulu prvaka Europe ovom timu.

 

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar fidelio
fidelio
08:17 05.04.2023.

Nutricionista, reagovalo, miliona... Kad radite c/p sa istočnih portala, pobrinite se da radnik poznaje materinji...

ZG
zg1985
21:51 04.04.2023.

reagovalo??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije