Forbesova lista

Manchester United ponovno najbogatiji klub na svijetu

\'Manchester United\'s Wayne Rooney speaks to Arsenal\'s Samir Nasri during their FA Cup quarter-final soccer match at Old Trafford in Manchester, northern England March 12, 2011. REUTERS/Russell Chey
Reuters
21.04.2011.
u 18:54

Engleski premijerligaš Manchester United ponovno je na vrhu Forbesove ljestvice najbogatijih klubova.

Crveni vragovi već sedmu godinu u nizu drže prvo mjesto na prestižnoj listi, a za 2011. njihovo je bogatstvo procijenjeno na 1,25 milijarda eura. Drugi na ljestvici je novopečeni pobjednik španjolskog Kraljeva kupa, madridski Real koji teži 970 milijuna eura.

Treći je londonski Arsenal (800 milijuna eura), četvrti münchenski Bayern (740), a tek peta Barcelona (655). Dalje slijede: Milan, Chelsea, Juventus, Liverpool, Inter...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije