HSV

Mladen Petrić igrač mjeseca za listopad

\'Hamburg SV\'s injured player Mladen Petric watches his team during their German Bundesliga first division soccer match against FC Nuremberg in Hamburg September 11, 2010.  REUTERS/Christian Charisiu
Reuters
13.11.2010.
u 13:56

Mladen Petrić izabran je za najboljeg igrača HSV-a za listopad u izboru čitatelja njemačkog dnevnika Hamburger Abendblatt.

HSV je u prošlom mjesecu odigrao pet natjecateljskih utakmica, četiri u Bundesligi i jednu u DFB Pokalu, a Petriću je trener Armin Veh ukazao povjerenje u njih tri. U prvenstvenom remiju protiv Bayerna (0:0) Petrić je ušao s klupe, dok je u dva susreta koja je započeo od prve minute postigao tri gola (dva Eintrachtu u Kupu i jedan Kölnu u Bundesligi).

Ključne riječi

Komentara 1

99
999jakob
22:09 13.11.2010.

je mladen heheehehehehe kaj bus, svaks e u zivotu prevari, ti si napravio kobnu gresku kaj si napustio borusiju, koja ima najveci stadion u njemackoj i najvise gledalaca u njemackoj-vise nego bajern, ko ti je kriv kaj si otisao u hladan hamburg i krivo procjenio

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije