Supernova proširuje trgovački centar u Slavonskom Brodu

30.01.2009.
u 07:46

Trgovački centar Supernova, u vlasništvu austrijskog m2, otvoren u Slavonskom Brodu u svibnju prošle godine, dograđuje novi trgovački park. Izgrađeni park velik je pet tisuća četvornih metara. Predviđeno je da će u njemu biti sedam novih zakupaca, piše Poslovni dnevnik.

Od svibnja ove godine poslovat će poznate nacionalne i internacionalne maloprodajne trgovine: Jello Shoes, JYSK, One 2 play, ZOO City i Magic Baby. Tako će uz postojeći trgovački centar Supernova i OBI, trgovinu građevinskim materijalom, ponuda biti upotpunjena i suvremenim "retail-parkom" s ukupno 840 parkirališnih mjesta.

Nakon završetka specijaliziranog trgovačkog centra Supernova za posjetitelje će biti otvoreno ukupno 41 trgovina. "Već i prije otvaranja trgovačkog centra naša su očekivanja u Slavonskom Brodu bila visoka. Nakon prvih uspješnih mjeseci možemo reći da je centar prihvaćen, dok su pregovori o ugovorima za posljednje trgovine već gotovo zaključeni tako da vjerujemo u otvorenje svih trgovina na vrijeme", rekao je direktor Roland Stieler, odgovoran za iznajmljivanje projekata Supernova u Hrvatskoj.

Centar Supernova Slavonski Brod prometno je dobro povezan. Lokacija je neposredno uz glavnu i najprometniju cestu i u blizini je središta grada. Izlazak s autoceste Slavonski Brod udaljen je svega 500 metara. To je omogućilo dobar promet u sadašnjem trgovačkom centru na površini od 26.900 četvornih metara u kojem posluju 34 trgovine.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?