dijeta

Angela Merkel odrekla se mesa i vina i izgubila 10 kg

Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
07.05.2014.
u 15:47

Kancelarka izgleda svježije i sportski – komentirali su u američkim medijima

Njemačka kancelarka Angela Merkel smršavjela je deset kilograma i dobila komplimente za svog posjeta SAD-u prošlog tjedna.

– Kancelarka izgleda svježije i sportski – komentirali su u američkim medijima. Kancelarka se, otkriva njemački Bild, odrekla teških jela od mesa i sira poput Mettbrötchena, kruščića od začinjenog sirovog mesa, a odrekla se i vina. Umjesto toga na jelovniku su joj voće i povrće, a obroci su manji. Početkom godine Merkel se ozlijedila na skijanju, a kad se oporavila, počela je dijetu pa su joj i u Bijeloj kući servirali voćne salate.

Nedavno su se njemački mediji bavili i posljedicama koje je velika moć ostavila na njezinu licu od početka mandata, sad je više bora, vidljiv je umor, no možda bi bora bilo i bez moći...

>> 'Dobri su nagovještaji da će kancelarka Merkel doći u Hrvatsku'

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar -zztop-
-zztop-
16:18 07.05.2014.

pa koliko je to ona jela i pila ?

SO
Soljženicin
18:15 07.05.2014.

Anđo pošalji malo na brdoviti Balkan, mi ovdje gladujemo i žedni smo ko pustinjski potoci. Ako mogu birati, Anđo, dopada mi se crni rizling. Danke Deutschland, viele danke.

Avatar EU afrodita
EU afrodita
19:53 07.05.2014.

kaže se da meso stvara meso..Anđa sada napokon može zakopčati jaknu bez rizika da joj pukne dugme

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije