Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SCENE IZ HORORA

Britanka opisala užas iz Berlina: 'Držala sam ruku žrtve. Htio se ustati, no ozljeda glave bila je preteška'

berlin, njemačka
Foto: Reuters/PIXSELL
1/9
20.12.2016.
u 17:47

- Moj dečko je pokušao pomoći ljudima koji su nažalost već preminuli - kazala je Dobler i opisala što se događalo s muškarcem čiju je ruku držala.

Britanka Sarah Dobler nalazila se na božićnom sajmu u Berlinu kada se kamion zaletio u ljude i usmrtio njih 12, a ozlijedio oko 50 osoba.

Ona je za BBC ispričala kako je držala ruku jedne od žrtava koja je ležala na podu dok je njen dečko pokušavao pomoći drugima tek da bi shvatio da su osobe mrtve. Dobler je ruku muškarca držala sve dok nije došla pomoć.

- Moj dečko je pokušao pomoći ljudima koji su nažalost već preminuli - kazala je Dobler i opisala što se događalo s muškarcem čiju je ruku držala.

- Bio je na podu i pokušavao je ustati no ozljeda glave bila je vrlo teška. Ja sam mu samo držala ruku i govorila da će sve biti u redu - rekla je Dobler koja je scenu opisala kao "nešto iz hororca".

>> Ministar: Uhićeni je tražitelj azila iz Pakistana. Die Welt: Moguće je da je uhićena pogrešna osoba, pravi počinitelj je naoružan i u bijegu! Poznanik uhićenog: On je normalan tip

>> Merkel: Ovo je stravičan čin! Počinitelji će biti kažnjeni u skladu s našim najstrožim zakonima

Komentara 1

NA
Nadimak06
19:47 20.12.2016.

Nema odstupanja! Svim sredstvima treba tu posast suzbiti. Puno vise novaca utrositi na pracenje mogucih terorista, na infiltriranje u njihove redove. Treba mjenjati zakone da tajne sluzbe dobiju vise ovlasti. Gamad treba iskorjeniti i samo iskorjeniti da se barem sto godina ne oporave.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije