Samantha Lewthwaite

Britanska teroristica 'Bijela udovica' ubijena u Ukrajini?

Samantha Lewthwaite
Foto: Paul Edwards/News Syndication/PIXSELL
12.11.2014.
u 18:18

Lewthwaite je jedna od najtraženijih osoba u Velikoj Britaniji

Moskovska novinska agencija Regnum objavila je danas da je u Ukrajini ubijena britanska teroristica Samantha Lewthwaite, poznata i kao Bijela udovica, prenosi Daily Mail. Regnum je objavio da je 30-godišnju Lewthwaite prije dva tjedna ubio ruski snajperist.

Lewthwaite je jedna od najtraženijih osoba u Velikoj Britaniji, a prošli mjesec je objavljeno da se bori na strani Islamske države u Siriji, gdje je navodno vodila obuku posebne ekipe bombašica-samoubojica. Regnum je objavio kako se Lewthwaite borila na strani ukrajinskog dobrovoljnog bataljuna Aidar kao snajperistica. Ukrajinske specijalne službe ponudile su navodno nagradu od milijun dolara onome tko uhvati ruskog snajperista koji ju je ubio.

>> Interpol izdao crvenu tjeralicu za 'bijelom udovicom' iz Britanije

>> 'Bijela sestra' na Twitteru: Spremna sam na mučeništvo

Komentara 15

AB
aurora borealis
18:55 12.11.2014.

Poruka za "pacoje": Idi u Siriju islamisto pa da te Basar i Kurdi nauce malo pameti!

IC
ice12
19:05 12.11.2014.

pacoje dzaba ti gusle, gledamo svakodnevno islam na djelu

VM
vojislav.miljevic
10:39 13.11.2014.

Da li ce poslati tijelo u Britaniju ili ce je pokopati u Islamskom Kalifatu??Ili u Ukrajini??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije