Prijete smrću

Islamska država za dvoje Japanaca traži 200 milijuna dolara

Japanci ISIL
Foto: screenshot/youtube
1/2
20.01.2015.
u 07:31

Ovo je prvi put da teroristi ISIL-a prijete Japancima

Teroristi Islamske države na najnovijoj snimci objavljenoj na internetu prijete da će ubiti dvoje japanskih taoca ako im se ne plati 200 milijuna dolara otkupnine u sljedeća 72 sata, piše Daily Mail.  

Na snimci se vide japanski taoci Kenji Goto Jogo i Haruna Yukava. Japanski dužnosnici još nisu komentirali zahtjev za otkupninu militanata Islamske države.

Ovo je prvi put da teroristi ISIL-a prijete Japancima. Islamska država okupirala je trećinu teritorija Iraka i Sirije, a koalicija zapadnih država predvođenih SAD-om pokušava ih oslabiti zračnim napadima.

>>Desni populizam u Europi nema alternativu. Samo radikalnija ljevica može nešto promijeniti

Komentara 23

OB
Objektivno...
08:52 20.01.2015.

Da su forinte bilo bi puno? Kako ISIL ne traži otkupninu u nacionalnoj ISIL valuti ili Švicarcima? To je protuustavno. Tražiš otkupninu u valuti glavnog neprijatelja. To je sve poludilo...

Avatar Bakunin
Bakunin
09:57 20.01.2015.

Svi ovi likovi koji se unatoč opće poznatoj opasnosti od otmica upućuju na ta područja sami su krivi za svoju sudbinu!Sa mogućom otkupninom ovi klošari finaciraju daljnji teror!Ergo ...u niti jednom slučaju platiti!

Avatar dr. Evil
dr. Evil
10:51 20.01.2015.

200 mil. $ traže za jednog, drugi je gratis (akcija,1+1 gratis)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije