TRAŽE KOALICIJU

Saudijska Arabija najavljuje vojni savez 34 islamske države protiv terorizma

saudijska arabija
Foto: Reuters/PIXSELL
15.12.2015.
u 00:13

Tu se bogatu i moćnu arapsku zemlju sve glasnije kritizira da ne poduzima akcije protiv džihadista, a neki je prozivaju i za davanje podrške ISIL-u

Saudijska Arabija je u utorak najavila formiranje saveza vojne koalicije 34 islamske države za borbu protiv terorizma, objavila je državna televizija TV Arabiya.

– Saudijska Arabija objavila je formiranje islamskoga vojnog saveza od 34 države u borbi protiv terorizma – objavila je, kako prenosi Reuters, tv-mreža u kratkim vijestima.

Tu se bogatu i moćnu arapsku zemlju sve glasnije kritizira da ne poduzima akcije protiv ISIL-a pruža napor za zbrinjavanje izbjeglica.

>>Njemački BND: Saudijska Arabija sponzor islamista

>>Saudijci izabrali 17 žena na povijesnim izborima za mjesna vijeća

Komentara 42

GV
golub Vaso
00:24 15.12.2015.

saudijska arabija je izvor terorizma zbog službene vjere, najveća je perverzija kad ta despotska tvorevina uzima za pravo uređivati unutrašnji poredak drugih država tj. sirije

ST
STUBICANEC
01:12 15.12.2015.

Te 34 zemlje zapravo asistiraju isilu ato sad navodnim uključenjem protiv njh otvoreno priznaju da su zapravo za njih.A ništa onda..Vladimire baci nuklearnu samo prati kad je vjetar prema jugu.

LU
lunar777
00:45 15.12.2015.

Koja bolesnoća...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije