ATP 1000

Čilić i Karlović jedan protiv drugoga na turniru u Šangaju

Marin Čilić i Ivo Karlović
Luka Klun/Pixsell
04.10.2014.
u 12:52

Bit će to njihov tek treći službeni meč, a prethodna dva je dobio Čilić bez izgubljenog seta.

Marin Čilić se nije proslavio u Pekingu jer ga je Andy Murray prelako izbacio, a priliku za popravni će imati u Šangaju, gdje igra protiv Ive Karlovića već na startu turnira!

Bit će to njihov tek treći službeni meč, a prethodna dva je dobio Čilić bez izgubljenog seta. Igrali su u Zagrebu 2010. godine i u Rimu godinu dana kasnije.

Inače, Marin je postavljen za devetog nositelja, Novak Đoković je prvi nositelj, a pobjednika osim tisuću bodova očekuje i novčana nagrada od 798.540 dolara.

Treba spomenuti i da pobjedu iz prošle godine brane na turniru i Ivan Dodig i Marcelo Melo u parovima.

>> Murray izbacio Čilića u četvrtfinalu Pekinga

Komentara 1

DU
Deleted user
14:52 04.10.2014.

Znam da vas to ne interesira ali samo da vam javim da je Djokovic jutros usao u finale pekinga

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije