DVA PORAZA

Čilić: Psihički i fizički sam ispražnjen...

Čilić
Foto: Reuters (Ilustracija)
12.11.2014.
u 20:13

- Osjećam da sam psihički i fizički ispražnjen nakon svega što se dogodilo u posljednje vrijeme. Nadam se da ću u petak odigrati dobro i zaključiti sezonu. Bez obzira što se dogodilo, ovo će biti moja najbolja sezona u karijeri i veliko iskustvo - rekao je Čilić.

Marin Čilić prakitički je izgubio šansu proći u polufinale završnog Mastersa u Londonu nakon što je danas sa 6:3 i 6:1 poražen od Tomaša Berdycha. Naš najbolji tenisač je objasnio što se dogodilo.

- Osjećam da sam psihički i fizički ispražnjen nakon svega što se dogodilo u posljednje vrijeme. Nadam se da ću u petak odigrati dobro i zaključiti sezonu. Bez obzira što se dogodilo, ovo će biti moja najbolja sezona u karijeri i veliko iskustvo - rekao je Čilić.

Čilića u petak čeka meč sa Stanislasom Wawrinkom. Nada se da turnir neće napustiti sa sva tri poraza.

- Prije je bilo igrača koji su igrali jako loše na Mastersu, a bit će ih i kasnije. Sretan sam što sam tu i imam veliki motiv da se i dogodine ovdje vratim. Htio sam odigrati bolje, ali ponekad stvari ne idu onako kao što ste planirali.

Osvrnuo se i na iduću sezonu.

- Bit ću u prvih 10 i to mi daje dosta prednosti - status nositelja na Masters turnirima i višeg nositelja na Grand Slamovima.

>> Berdych razbio Čilića sa 6:3, 6:1 za sat i 14 minuta

Komentara 8

FR
Freedooom
20:48 12.11.2014.

Jel vidis cilicu sta znaci izjava da su bolji samo nadal i djokovic. A kad sam napisao da je to balkanska bahatost, izbrisali su mi komentar. A gdje je Herzegowina ako nije na Balkanu. Bez Uvrede ali rasipnje takvih izjava, kako si treci a ti osmi je podcjenjivanje protivnika. Tek sad treba da zapnes da radis. Dobijo federera i sad bubam se u prsa. Svaka cast na uspjehu. Jesi vidio djokovica, Nije igrao devis Cup , nego se marljivo pripremao za London . Moj marine, ne patis samo ti od toga, to je mentalitet. Postujem tvoj uspjeh i radujem se ali takve Izjave, to ne ide.

GA
Gambit
21:55 12.11.2014.

Puno je pričao za čovjeka koji je ispražnjen.

Avatar cera
cera
21:20 12.11.2014.

ova dvojica ga razbiše ko maglu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije